Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülök, akik 8-18 év közötti...

Szülök, akik 8-18 év közötti gyerekeket nevelnek, miért nem tanítjátok meg őket a normális viselkedésre?

Figyelt kérdés
Azt,hogy adja át a helyét már nem is kérdezem, de azt, hogy az üléseken tartják a táskáikat és a kabátjukat és még kérésre is értetlenkedve veszik el,nem normális! Miért nem lehet jómodorra nevelni őket? Köszönés nem megy, mások semmibe vétele közösségi terekben. Miért nem lehet normális viselkedésre nevelni vagy legalább rászólni ha már olyat csinál ami másokat zavar?
2021. dec. 12. 16:59
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Arra válaszoljatok, hogy ti vagy a rokonságotokból bárki,nem említette még ezt a problémát?
2021. dec. 18. 19:27
 32/41 anonim ***** válasza:
51%
Hat kepzeld el nem. Normalis ember nem akad fenn ilyenen, hanem elengedi es tovabb lép. De teged látom valaki nagyon megsertett, hogy nem adta at a helyet.
2021. dec. 19. 00:25
 33/41 A kérdező kommentje:
Ekkora színjátékot amit ti itt rendeztek, megérdemelne valamilyen díjat! Nem tudom, hogy 2 vagy 3 ember ír itt folyamatosan, de az,hogy totál másról beszéltek mint amit kérdeztem az vicc! A gyerekverést ti kezdtétek el mantrázni, én egy szóval sem írtam ilyet! Azt,hogy a gyerek adja át az ÜLŐhelyét,szintén nem írtam egyszer sem! Frusztrált emberek vagytok és nem bírjátok a kritikát! Ennyi és nem több!Nem akarjátok elismerni,hogy a mostani tinik nincsenek megnevelve.Mint ahogy már jeleztem, sok kellemetlen dologban lesz részetek amikor öreg emberként szembesültök azzal, hogy ennyi egoista ember lesz körülöttetek!
2021. dec. 19. 16:27
 34/41 anonim ***** válasza:
51%
Annyira vicces, hogy ezt irod, de pont azt irod le, amit te csinálsz. Valaszoltam a kérdésedre. Akkor mi a problema? Te vagy, aki hiszteriazik, hogy bunkok a gyereke es meg kene oket nevelni. Vedd mar eszre magad!
2021. dec. 20. 00:26
 35/41 A kérdező kommentje:
Most látom, te bérfirkász fideszbohóc vagy!! Több témához az éjszaka közepén írtad a nagyeszű hozzászólásodat!
2021. dec. 20. 08:21
 36/41 anonim ***** válasza:
32%

Igy van, az vagyok. Most jobb neked?

(Nem valaszolgatatm egyebkent semmilyen kerdesre, csak azon rohogok, milyen szanalmas vagy, de ez teged ugysem erdekel)

En be is fejeztem itt, mert viccen kivul annyira gaz, amit itt muvelsz, hogy nem is ertem minek vitázok itt veled meg mindig...

Legyen szep eleted, kivanom, hogy leülhess a buszon!

2021. dec. 21. 08:31
 37/41 A kérdező kommentje:
Az előző kretén hozzászólasodat töröltettem, csak, hogy tudd. Nem a buszon utazásról szól a kérdésem! A vonaton lehet így foglalni az ülőhelyet! Mások beszámolói miat írtam a kérdést, én autóval járok. Boldog Karácsonyt!
2021. dec. 21. 09:15
 38/41 anonim ***** válasza:
16%
Nekem egy valaszomat se toroltetted, minden komment itt van, amit irtam, szoval szolok, hogy akkor az nem en voltam, akinek a valasza annyira nem tetszett:)
2021. dec. 21. 11:32
 39/41 anonim ***** válasza:
32%
Te lökött vagy kérdező. Otthon a gyereked ha van gondolom ostorral neveled....
2021. dec. 23. 17:40
 40/41 anonim ***** válasza:
32%

Hát kedves kérdező, ilyen hozzáálással remélem állnod kell egy Budapest - Debrecen járaton 🙄.

Én sem adtam át a helyem sokszor és tudod miért arany szívem, mert 16 évesen suli mellett volt, hogy 10-12 órát álltam melóban és utána pont sz@rtam telibe, hogy a maminak fáj a lába a buszon, mert 3 órát pofázott meg álldogált a piacon...

2021. dec. 25. 06:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!