Szülök, akik 8-18 év közötti gyerekeket nevelnek, miért nem tanítjátok meg őket a normális viselkedésre?
Figyelt kérdés
Azt,hogy adja át a helyét már nem is kérdezem, de azt, hogy az üléseken tartják a táskáikat és a kabátjukat és még kérésre is értetlenkedve veszik el,nem normális! Miért nem lehet jómodorra nevelni őket? Köszönés nem megy, mások semmibe vétele közösségi terekben. Miért nem lehet normális viselkedésre nevelni vagy legalább rászólni ha már olyat csinál ami másokat zavar?2021. dec. 12. 16:59
11/41 anonim válasza:
Te tényleg azt hiszed, hogy aki ennyire semmi. tróger szülő, az majd idejön és megválaszolja neked, hogy miért nem tanítja meg viselkedni a gyerekét?
12/41 anonim válasza:
A szülők java sztem nem olvasnak gyk-t.
13/41 anonim válasza:
És az 50 körüli nénnyét ki tanítja meg viselkedni, amikor mankóval törött lábbal ülök és fel akar állítani, hogy de pofátlan vagyok? 45 percig hallgattam, hogy a mai fiatalokról pofázik mellettem.
14/41 A kérdező kommentje:
Pont azok írtak ide akiknek a kérdés szól! Meg adtátok a választ. Mit várhatubk a gyerekeitektől? Köszi.
2021. dec. 13. 07:40
15/41 anonim válasza:
Szerintem te is lehetsz kedvesebb, nem kell puffogni. Ugyanugy van udvariatlan gyerek is, mint ahogy bunko felnőtt is.
16/41 A kérdező kommentje:
A ti fejetekre is szarni fognak a gyerekeitek, de akkor ne háborogjatok!
2021. dec. 13. 09:06
17/41 anonim válasza:
Te háborogsz, hogy nem adja át a gyerekem a helyet neked.
18/41 A kérdező kommentje:
Neveld meg!
2021. dec. 14. 16:54
19/41 anonim válasza:
Te meg nőj már fel baszki. Mit kell kiakadni ilyenen? De ha te megteheted, akkor nekem is van jogom azért problémázni, hogy az olyanok mint te felállítják a gyerekemet, hogy le tudjanak ülni, miközben 3méterrel arrébb van hely, de hátha a 2 éves esik hanyatt helyetted. Ez is jó hozzállás.
20/41 A kérdező kommentje:
Hülye vagy ember? Miről pofázol? Olvasd már el és próbáld meg felfogni azzal a csöpp agyaddal, hogy mit kérdeztem! A 3 ülést elfoglaló iskolás gyerekrl írtam azt,hogy 2 ülésen lévő kabát és táska elvételéért is szólni kel. Engedje már meg, hogy leüljek! Pofahúzás nélkül az se megy!
2021. dec. 15. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!