Milyen típusú férfinak kell egy három gyerekes anya?
Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 16:26
1/10 anonim válasza:
Kettőt is ismerek,mind kettő teljesen normális,átlagos férfi.
2/10 anonim válasza:
Ha az a nő varázsolta el akkor az kell neki. Ha őt látja különlegesnek, ha őrá jó néznie, ha az ő hangját szereti hallgatni akkor minden mindegy. Ilyen a szerelem.
3/10 anonim válasza:
Én is kettőt ismerek. Ők is teljesen normálisak, az egyik kicsit nagydarab, de ott a nő is az.
4/10 anonim válasza:
Annak a férfinak, aki beleszeret abba a nőbe, akinek 3 gyereke van.
5/10 anonim válasza:
Ha bele van esve a nőbe, nem mindegy hogy hány gyereke van?
7/10 anonim válasza:
Pl. a nagypapám is ilyen. Sokat kaptak miatta, mert a papa fiatal legényember volt, a mamám, meg 15 évvel idősebb 3 családos anyuka.
8/10 anonim válasza:
Teljesen átlagos normális embernek, aki egy olyan nőbe lesz szerelmes akinek van 3 gyereke.
Barátnőméknél, már egyetemi szerelem volt. Aztán szakítottak. Évek múlva kollégák lettek. (ekkor már sajnos özvegy volt a barátnőm, 3 kicsi gyerkőccel)
Újból összejöttek, majd össze is házasodtak.
A férje egyébként egy intelligens, jóképű, vicces pasas (nem is értem annó miért szakítottak)
9/10 anonim válasza:
Akinek kell annyira a nő, hogy belefér ez a kompromisszum
10/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért lettem lepontozva. Azért mert azt írtam nagydarab a nő? Édes istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!