Tudatosan gyerektelen nő és kisbabás anyuka közti barátság működhet?
Már miért ne működhetne? Buta kérdés.
Famílián belül is lehet, hogy valaki nem akart,
vagy nem lehet gyereke. Mégis szeretetteljes a kapcsolat
még a gyerekeimmel is.
De az egyik barátnőmnek is saját döntése, hogy nem vállalt
gyereket. De az enyémeket imádja.
1-es vagyok.
Értelmetlen kérdés, és még értelmetlenebb szavazásra bocsátott
állítások.
A barátnőm nem akar, nekem több is van. Sose kértem hogy vigyázzon rájuk. Ha érdeklődik mesélek neki, de nem tolom folyamatosan a gyerektémát. Megmaradtak ugyanúgy a közös témáink, és kis szervezéssel, ugyanúgy eltudunk menni kettesben valahova.
Az tény hogy mind a két félnek rugalmasnak és elfogadónak kell lenni, de ha ez nem megy, akkor az nem lehetet túl mély barátság.
Működik, de hosszú szünettel.
Nálunk így volt, kb 7 évig csak nagyon nagyon ritkán beszéltünk. Viszont most újra minden a régi. ☺️
30 éves vagyok 2 gyerekkel. A kozmetikusom 32 éves gyerektelen és nem is tervez gyereket vállalni. Majdnem 10 éve járok hozzá. Én marha sokáig úgy gondoltam, hogy jóban vagyunk. Szívesen hallgattam a bulizós élményeit, jókat röhögcsélünk a szingli életével járó eseményeken. Viszont ő kvázi lesajnál, amiért nem járunk el a férjemmel bulizni. Miközben én úgy érzem (de nem mondom neki, mert nagyképűnek hangzana), hogy a 20-as éveimben keményen kibuliztam magam és nem is hiányzik.
Úgyhogy marad a haveri szint és kész 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!