Tudatosan gyerektelen nő és kisbabás anyuka közti barátság működhet?
Nálunk van ilyen. Én nem erőltettem rá soha, de ő nyit az enyém felé. Szavazni nem tudok így,mert ilyen opció nincs. 10+ éves barátság
imádja a gyerekem
a gyerektelenség nem gyerekutálat
ugyanúgy megyek vele programokra is
Előfordulhat, de szerintem ritka. A legtöbb( régebbi) közeli barátommal nem tartom már a kapcsolatot. Miért? Mert mióta megtudták, hogy gyerekük lesz, másról nem lehetett velük beszélgetni, és idővel őszintén meguntam, a folytonos panaszkodást meg mégjobban , hogy milyen nehéz , mennyit sír a gyerek, fáradt, álmos, már megint lehányta a gyerek, milyen büdöset szart, nincs ideje magára stbb stb. Bakker mégis mit hittek? Milyen lesz egy gyerekkel? Nem volt kötelező vállalni, és kit érdekel ez?. Meguntam, elég volt. Senki lelki szemetesládája nem vagyok, pláne ha ez csak egyirányú utca, és ők annak használtak.
Én soha nem akartam gyereket, mert nem akartam ilyen életet élni. Másoktól sem szeretnèm nonstop ezt a mártírkodást hallgatni.
2-3 olyan gyerekes ismerősöm van aki a szülés után is normális maradt, lehet velük másról is beszélni, ami pedig nem rám tartozik, megtartják maguknak, illetve másik gyerekessel beszélik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!