Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudatosan gyerektelen nő és...

Tudatosan gyerektelen nő és kisbabás anyuka közti barátság működhet?

Figyelt kérdés
Ti tudtok olyan működőképes barátságról, ahol az egyik nő tudatosan nem vállal gyereket, nem is kedveli őket és nem is bébiszitterkedne a másik babájával (nyilván hacsak nem valami sürgős dolog történik), a másik pedig terhes/kicsi gyereke van? Vagy az ilyen barátok eltávolodnak egy idő után, hiába voltak jó barátok a terhesség előtt ?

2021. dec. 11. 22:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Nekem 2 gyerekem van, a legjobb barátnőim soha nem akarnak, töretlen a barátságunk
2021. dec. 11. 23:42
 12/18 anonim ***** válasza:
92%
Szószerint az égvilágon bárki között működhet a barátság, származás, vallás, életstílus, nem, anyaságtól, apaságtól függetlenül, ha a felek nem idióta gyökerek.
2021. dec. 12. 06:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a legjobb barátnőmnek sincs gyereke, mégis nagyon jól megvagyunk.
2021. dec. 12. 07:07
 14/18 anonim ***** válasza:
83%
A legjobb barátnőm utálta a gyerekeket és még a terhes nőket is. Azt mondta, hogy benne undort kelt. Én alapból gyerekkel dolgozom, ráadásul sérültekkel. Ezt még úgy elfogadta,tudtam neki mesélni róluk. Terhes lettem. Elmondtam neki. Annyit mondott, hogy gratulál, aztán soha többé nem keresett. Én próbáltam,de annyit nem mondott, hogy köszi nem kérek belőled.
2021. dec. 12. 08:05
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk van ilyen. Én nem erőltettem rá soha, de ő nyit az enyém felé. Szavazni nem tudok így,mert ilyen opció nincs. 10+ éves barátság

imádja a gyerekem

a gyerektelenség nem gyerekutálat

ugyanúgy megyek vele programokra is

2021. dec. 12. 15:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
#14 a legjobb barátnőd nem tudatosan gyerektelen volt, hanem tokofóbiás és ennek következtében gyerektelen, ez nem ugyanaz. A legtöbb gyerektelen ember szereti a gyerekeket.
2021. dec. 12. 17:22
 17/18 anonim ***** válasza:
81%
Minden válaszolónak van tudatosan gyereknélküli barátnője, én miért nem találok ilyet?? :D Az összes barátnőm szült vagy tervezi.. persze ettől a barátságunk remélem megmarad:) De olyan jó lenne egy hozzám hasonló barátnő :D
2022. jan. 5. 09:10
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Előfordulhat, de szerintem ritka. A legtöbb( régebbi) közeli barátommal nem tartom már a kapcsolatot. Miért? Mert mióta megtudták, hogy gyerekük lesz, másról nem lehetett velük beszélgetni, és idővel őszintén meguntam, a folytonos panaszkodást meg mégjobban , hogy milyen nehéz , mennyit sír a gyerek, fáradt, álmos, már megint lehányta a gyerek, milyen büdöset szart, nincs ideje magára stbb stb. Bakker mégis mit hittek? Milyen lesz egy gyerekkel? Nem volt kötelező vállalni, és kit érdekel ez?. Meguntam, elég volt. Senki lelki szemetesládája nem vagyok, pláne ha ez csak egyirányú utca, és ők annak használtak.

Én soha nem akartam gyereket, mert nem akartam ilyen életet élni. Másoktól sem szeretnèm nonstop ezt a mártírkodást hallgatni.

2-3 olyan gyerekes ismerősöm van aki a szülés után is normális maradt, lehet velük másról is beszélni, ami pedig nem rám tartozik, megtartják maguknak, illetve másik gyerekessel beszélik meg.

2022. márc. 18. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!