Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » SJucus szerintetek jó anya?

SJucus szerintetek jó anya?

Figyelt kérdés
Sokat változott mostanában azt vettem észre. Biztos a sok negatív komment ami nem érdekli.. már a kilincset is visszatették az ablakba.
2021. dec. 5. 12:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Ki ő?
2021. dec. 5. 13:18
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Rossznak nem rossz. Helikopter anya. Most kicsit tényleg változott de még mindig túltolja. Egyszer se tud egyik se egyedül elmenni az iskoláig. Ha Jucus otthon feküdne teljes testgipszben, akkor is elvinné őket az iskolába.. ennyire nem kell őket infantilizálni. Mióta a glutén nem okoz gondot viszont rengeteg szemetet esznek. 20asával hordják a tablás Milka csokit, úgy hogy mama küldött kb 200 szelet magyar csokit nekik,chips állandóan nagy zacskókkal, gumicukrok, szotyi, kekszek, édesropi, nyalókák, tejszeletek, cukros vizek és minden. Mellé meg süt is rendszeresen. Főz amúgy gusztusosan azzal nincs gond, de eszméletlen édesség megy nekik haza. Oké hogy annyi krumplit vagy húst esznek mint a tenyere ahogy mutatja mindig de ha mellé ezt a rengeteg mindent megeszik akkor hiába. Inkább a főtt ételből kellene többeket enniük.
2021. dec. 5. 13:24
 3/13 A kérdező kommentje:
#1 Youtube csatornája van
2021. dec. 5. 13:39
 4/13 anonim ***** válasza:
80%

Sokat változott jó irányba, de még mindig kb babaként neveli a gyerekeit. Semmi szabad terük nincs kivéve a videójátékozást amiben az apjuk is benne van mert kocka. Ha ő normális lenne akkor Jucust helyre tenné. Nincs gond ha az ember félti, szereti a gyerekeit de engedni kell levállni őket a koruknak megfelelően.

Jó példa erre Szilu kisfia aki mehet pl a barátaihoz :)

Na Jucust nem tudom elképzelni, hogy engedné a gyerekeit sétálni az utcán, nem hogy a barátaihoz elmenni.

Összeségében ennyi, a rossz dolog, hogy szemetet esznek. Brutál mennyiségű nasit. De legalább már engedi enni őket, kész vicc volt amikor felatokat adott enni nekik :D

2021. dec. 5. 17:21
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
Nem. A nagyobbik lánya RENGETEG videóban takargatja magát, ha véletlen látszódik a háttérben, de Jucusnak ez fel sem tűnik. Ahogy #2 mondja, helikopteranya.
2021. dec. 5. 22:14
 6/13 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem jó anya! Én örülnék ha ilyen anyukám lenne. Bár az édesség az sztem is nagyon sok, de az ő életük.:)
2021. dec. 19. 12:09
 7/13 anonim válasza:
100%
Szerintem nagyon-nagyon buta egy nő! Állandóan okosnak akarja bemutatni magát hogy emlékszik minden kommentelőre és a KOMMENTJEikre közben meg állandóan keveri a szezont a fazonnal. A helyesírása csapni való és külön kiemelném a sírós liveját amiben sajnaltattja magát, hogy kiteszi a főbérlő. Az egész közössége sajnálja meg nyugtatja a buta kis lelket, de annyi esze senkinek sincs, hogy felfogják, hogy vajon miért ilyen velük a főbérlője...Tudják hogy nézi a főbérlő a videóikat de ahhoz hülyék hogy megértsék hogy németeknek is van annyi sütni valójuk, hogy hangforitasban atforditsak a videókat a saját nyelvükre... amiben ócsarolja Jucus a piszkos lakást. Azzal a nővel akit annak idején boldog boldogtalannak gyalázzák azzal most hatalmas haverok. Az a nő szidta a gyereket most meg hatalmas barátnők. Azért bizonygat mindig ez a Jucus mert folyamatosan hazudik, de aki régóta nézi őt rájön. Sajnos csak a gyerekeivel nem foglalkozik de a főbérlő után még nyomoz ... szánalmas család.
2022. szept. 17. 16:32
 8/13 A kérdező kommentje:
Ki az a nő? Nem vágom ..
2022. szept. 17. 23:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Belenéztem a sírós liveba.

Hát szerintem oka van, hogy felmondják. Undorító a stílus amit megengednek a férjével maguknak.

Tipikus prolik.

Legviccesebb szidják a kormányt de magyarországon csináltatják a szemüvegeket :D

Majd hazakullognak a csokért.

2022. szept. 17. 23:36
 10/13 A kérdező kommentje:

Hát eladják a házat szerintem nem miattuk adnak el egy 3 lakásos házat, de nyilván nem ejtek könnyeket érte, ilyen az albérlet.

Meg a nagy szent németei meg a nagy jólét, ilyen spúr patkányok..

2022. szept. 18. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!