SJucus szerintetek jó anya?
Amit a költözés alatt csináltak az kritikán aluli volt, szörnyű, kínos, szavak nincsenek rá
Én a főbérlő helyében ki is tettem volna őket azonnali hatályal az utcára..
Oké lopták az áramot, kosz volt ez az amaz, akkor ezt beszéljék meg vele esetleg tegyen jogi lépéseket, de 2 hónapon át ezen vekengeni a neten...ilyet el se szabadni mondani, nem az internetre tartozik, ezek meg 2 hónapig napi 1 órát siránkoztak meg mutogatták hogy jaj koszos a fal, mint az ovisok..
Én régebben fel voltam rá iratkozva mert szimpatikus volt,helyesek a lányok,még tetszett,ahogy süt főz,tippeket is kaptam a videókból.
Aztán nem tudom mi történt, lehet oregszem :) de kezdett valamiért idegesíteni a sok teszek veszek meg a költözés kiverte nálam a biztosítékot! Oké hogy az ember szereti a rendet és tisztaságot,de ez már túlzás,amit csinál szerintem.Percenkent szornyulkodik a főbérlőn,az oké,hogy kosz volt és rettenetes volt a lakás,de ezt diszkretebben is el lehetett volna mondani,nem százszor kihangsúlyozni meg ocsarolni folyamatosan.
Én leiratkoztam, valahogy úgy érzem,ez már nem az én világom...
Nézek sok más videóstol családi csatornát,azokat szeretem és nem érzem úgy,hogy agyilag lehúz.
Ha ilyen jó módban élnek nem magyarhonban csináltat tényleg szemüveget? :D
Nekem az a furcsa amennyire hermetikusan elzárja a gyerekeit a többi gyerektől, a világtól.
Az nam baj ha videójátékoznak, de nehogy barátkozzanak. Meg az a rengeteg édesség, hihetetlen. Nem csoda ha a férje fogai rohadnak ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!