Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki hogyan jelezte a párjának,...

Ki hogyan jelezte a párjának, hogy gyermeket szeretne és jó lenne próbálkozni?

Figyelt kérdés

Friss hazasok vagyunk. Már nagyjából beszéltünk róla hogy két éven belül akarunk gyereket.

Én másfél év körül szeretnék próbálkozni de amikor jeleztem neki, ő kicsit kiakadt hogy 2 évről volt szó.

Én 29 vagyok ő 32.

Nem akarok sokáig várni főleg mivel néha tovább tart a dolog mint ahogy azt tervezzük.

Ki hogyan jelezte ezt a párjának hogy ideje neki kezdeni?

2021. dec. 8. 16:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért akar 2 évet, mert a te másfél éved korai neki és fél év alatt összejön a felelősségtudat? Tudod mit mondok erre? Hahahahahahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣
2021. dec. 8. 18:14
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
És ott lesz a gyerek, aki majd néz ki a fejéből, hogy ezeknek minek? Apa lelép alsó hangon 1 évvel később, anyuci rinyál majd, hogy nem ebben egyeztek meg, aztán a gyerek meg ... szerencsétlen!
2021. dec. 8. 18:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudod hogy néz ez ki normáliséknál?

Megbeszélik, hogy akarnak-e gyereket, megvárják, míg _mind a ketten_ őszintén akarják, tudatosan próbálkoznak és megszületik egy szerető közegbe, ahova várták.

Nem úgy, hogy elveteti magát a nő, aztán addig szekálja a pasit, mire végre felcsinálja, de persze végig mondogatja, hogy még nincs felkészülve, majd ott lesz a gyerek, aki egy kőkemény próbája a párkapcsolatnak még optimális esetben is, aztán meg ottmarad anyuci egyedül, mert a pasi még mindig nem volt felkészülve és megtalálja a módját, hogy lelépjen.

2021. dec. 8. 18:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Én az esküvő után mondtam a férjemnek, hogy szuper lenne abbahagyni a védekezést, de lehűtött, hogy előbb talán fejezzem be az egyetemet és dolgozzak - teljesen igaza volt, belőlem a hormonok beszéltek inkább :D Aztán végül két évvel később hagytuk abba a védekezést, közös megegyezéssel (nyilván), mert addigra már volt annyi egzisztenciánk, hogy abba belefért egy gyerek. De az végig megvolt, hogy mindketten szeretnénk, és akkor is meg utólag is jogosnak találom, hogy nem akkor az esküvő után rögtön csaptunk bele.

Nálatok kérdező szerintem nem ilyen egyértelmű sajnos...

2021. dec. 8. 19:12
 15/17 anonim ***** válasza:
82%

Hát nálunk így nézett ki:

“Szívem, emlékszel, amikor azt mondtam, hogy soha nem akarok gyereket, de te ennek ellenére szeretsz, és feleségül vettél? Na most 6 hónapnyi házasság után meggondoltam magam. Ha szeretnél gyereket én benne vagyok. “

Na így lett 3 gyerekünk.

2021. dec. 8. 19:13
 16/17 anonim ***** válasza:
91%
Kb. fél év volt az esküvőnkig, amikor teljesen spontán jött a téma, hogy esküvő után akár jöhetne is a baba. Egyetértettünk, el is kezdtünk próbálkozni. Egy évvel később jött csak össze...
2021. dec. 8. 20:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Mikor megbeszéltük idén februárban akkor őszről volt szó kB szeptember. Tavasszal a párom anyagiak miatt (ami nem volt indokolt...) már halogatni akarta, hogy november vagy jövőre... Akkor én kiakadtam. Éreztem, hogy az egész halogatás, kértem hogy őszintén beszéljünk. Megbeszéltük a dolgokat és júniusban belevágtunk. Bár sajnos még nem volt sikeres
2021. dec. 10. 00:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!