Ki hogyan jelezte a párjának, hogy gyermeket szeretne és jó lenne próbálkozni?
Friss hazasok vagyunk. Már nagyjából beszéltünk róla hogy két éven belül akarunk gyereket.
Én másfél év körül szeretnék próbálkozni de amikor jeleztem neki, ő kicsit kiakadt hogy 2 évről volt szó.
Én 29 vagyok ő 32.
Nem akarok sokáig várni főleg mivel néha tovább tart a dolog mint ahogy azt tervezzük.
Ki hogyan jelezte ezt a párjának hogy ideje neki kezdeni?
Mi az, hogy hogy jelezte?
Nem tudsz kommunikálni a pároddal? 😅
Júliusban esküdtünk, szeptemberben felvetettem, hogy felhagyunk-e a védekezéssel. A férjem azt mondta, hogy kicsit izgul, úgyhogy ne védekezzünk és csak élvezzük az együttléteket. (Úgy értette, hogy ne hőmérőzzek és ne naptárazzunk egyből.) Elkezdtem szedni a folsavat. Novemberben elmentem rákszűrésre, ahol ciklus alapján peteérésemnek kellett volna lennie, de nem volt semmi jele. Gyógyszert írt fel a doki. Elmondtam a férjemnek és mondta, hogy oké, akkor vegyük komolyabban, ő is elmegy kivizsgálásra.
Egy ismerősöm felhívta az éppen külföldre kirendelt férjét, hogy kiváltsa-e a fogamzásgátlóját vagy se.
A testvéremék már az eljegyzésüknél megbeszélték, hogy az esküvő után próbálkozni szeretnének. Itt a sógorom jelezte a nővéremnek, hogy 30 éves korára már szeretne apa lenni, a nővérem pedig egyetértett vele.
Az a helyzet Kérdező, hogy te már jelezted. Ha jól értelemezem, akkor fél év különbségről beszélünk. Felvetheted, hogy a folsavat elkezded szedni (a szeretnéd) és szexeljetek szabadon. Felvetheted, hogy nem lehet tudni, milyen hamar jön össze a baba.
Tényleg kell egy ilyen kapcsolatba gyerek? Őszintén mondom:
1. nem tudtok kommunikálni
2. sürgeted
3. kifogásokat keres, hogy még ne legyen
A gyerek nem egy plüsskutya. Ennél stabilabb alapokra kellene várni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!