Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ennyire prudnek kell lennunk,...

Ennyire prudnek kell lennunk, csak azert mert gyermekunk van?

Figyelt kérdés

Az alabbi kerdesre adott valaszok egy resze bosszantott fel nagyon.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Most oszinten, kotekedes es lepontozas nelkul. Ezen a foton a cici ki van takarva. A szemeremdombbol, egyeb nemi szervbol nulla latszik.

A kepen latszik egy nagy pocak, egy no oldala meztelenul es kb ennyi. .

Ezt most tenyleg annyira durvanak es botranyosnak kell tartani?

En vagyok gyenge erkolcsu, hogy semmilyen zavarot nem latok a kepen? (Mondom ezt ugy, hogy rolam nem keszult meg meztelen foto, sem kitakart, sem nem takart, es nem is igazan meztelenkedek a furdoszoban kivul.)

Most oszinten, sardobalas, lepontozas es indolatok nelkul higgadt fejjel: mi ebben a fotoban olyan rettenetesen erkolcstelen???

2010. szept. 6. 06:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
43%
Én szülés előtt imádtam volna,ha találok képet vagy videót,ahol igazán láthatom,hogy hogyan bújik elő a baba és úgy cakum-púder minden a szülés alatt!Nem találtam,csak egy 1981-es könyvet,ahol mindent megmutatnak és az arc sincs kitakarva!Engem cefettül bosszantott,hogy sehol sem találtam semmit!Sem a pocakról,sem a szülésről vagy akár a méhlepényről és ezért kicsit féltem!Sokkal rosszabb,ha nincs semmi,ami segíthetne eldönteni a terhességgel kapcsolatban ezt azt!És megint elmondom!Egy nő látott mát meztelen nőt!Nem a lábát pakolta szét,hanem a derekát,hasát és csípőjét mutatta!Semmi már nem látszik!Az embernek vannak szerveik,ami a képen látszott nem éppen a takarni való fajta volt!Egy bikiniben (főleg mostanában)pont ennyi látszik ki!És mi rajta az erkölcstelen nem tudom!De azért szóltak meg kedves utálkozó anyuka,mert betegesen támadtad a kép tulajdonosát!Nem hinném,hogy az egész világ látná!Nem nézi mindenki a kérdéseket sorban!És amúgy mit keres egy gyerek a gyerekvállalás,nevelés kategóriában!Egyébként ők főleg a szex és szerelem oldalon lófrálnak!Az nem baj,hogy ott meg olyan kép is van,ahol egy komplett pénisz és ahhoz járó egyéb felszerelései is látszanak a képen????Álszentség és irigység!Olyan mintha valami 60-70 éves vénasszony lennél!Sőt rosszabb...prűd vagy és öreges!Nem 1732-ben élünk,mint te!
2010. szept. 7. 08:07
 22/25 anonim ***** válasza:
61%

Pólóban pl hogyan láthatná az ember,hogy a has igazi formáját?Vannak ugye színek,amik keskenyítik,nagyobbítják stb.!Ezért az nem pontos!És azt hogyan látják,hogy mikor és mennyire fordul ki a köldök????Egyébként tényleg rengeteg reklámban és plakáton vannak így a kismamák!

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. szept. 7. 08:29
 23/25 anonim ***** válasza:
68%
Hát, egyszerűbb lepontozni, mint értelmesen válaszolni, ez tény. :)
2010. szept. 7. 08:55
 24/25 anonim ***** válasza:
51%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

Ennél a kérdésnél durvább képek vannak. és ezt sem törlik, akkor a pucér kitakart kismama fotóval mi a baj?

2010. szept. 14. 12:35
 25/25 A kérdező kommentje:

Az eredeti kerdes irojatol, a "vitatott" foton szereplo kismamatol szeretnem megkerdezni, hogy mi tortent veletek azota?

Masfel het eltert, mar javaban a 40. hetben van. Megszuletett esetleg mar a baba? Jol vagytok?

2010. szept. 14. 18:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!