Ennyire prudnek kell lennunk, csak azert mert gyermekunk van?
Az alabbi kerdesre adott valaszok egy resze bosszantott fel nagyon.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Most oszinten, kotekedes es lepontozas nelkul. Ezen a foton a cici ki van takarva. A szemeremdombbol, egyeb nemi szervbol nulla latszik.
A kepen latszik egy nagy pocak, egy no oldala meztelenul es kb ennyi. .
Ezt most tenyleg annyira durvanak es botranyosnak kell tartani?
En vagyok gyenge erkolcsu, hogy semmilyen zavarot nem latok a kepen? (Mondom ezt ugy, hogy rolam nem keszult meg meztelen foto, sem kitakart, sem nem takart, es nem is igazan meztelenkedek a furdoszoban kivul.)
Most oszinten, sardobalas, lepontozas es indolatok nelkul higgadt fejjel: mi ebben a fotoban olyan rettenetesen erkolcstelen???
Nem, meg mindig nem az en fenykepem es nincs is a neten meztenelen foto rolam, max ha Edesanyam digitalizalt nehany pucer babas kepemet es dugiban forumokra tolti fel oket, de ezt nem hiszem.
Nem erted, hogy miert tartom felhaboritonak, hogy kishijan ler.ngyoznak egy szules elott allo kismamat csak amiatt, mert egy olyan kepet toltott fel magarol (pocakmutogatas celjabol), amin semmi szemeremserto nem latszik?
Ezt komolyan kerdezni kell, hogy miert haborodok fel ezen?
Most oszinten. Megis mi erkolcstelen a resze? A csupasz csipoje, vagy a melle aljabol az a 3 centi, ami kilatszik?
Tudoszuron voltatok mar?
ha ez erkölcstelen,akkor látnátok(na jó ne :-) ) azokat a pocakos fotókat,amiket a külföldön élő férjemnek készítettem magamról várandósan...
szerintem ebben a képben semmi erkölcstelen nincs,ugyanis aki ebben a várandósságon kívül valamit is bele"lát" az beteges elme.Ugyanis itt nem a szexi nőt kell nézni,hanem a pocakos kismamát.
ha meg már ott tartunk,hogy vegyen föl bugyit,melltartót...abban pont az nem látszik,amire ő kíváncsi volt.
a kérdésre a válaszom:szerintem még nem szállt le a hasa-és nem ízléstelen :-)
Tüdőszűrőn egy ember látja a testedet, az orvos, itt pedig fél ország...
És attól, hogy kismama valaki, nem kell pucérkodni ország-világnak. Ez nem leendő anyához méltó viselkedés!
Hűűha!!! Ez igen!Tessék csak nekem esni és széttépni csak azért, mert nem értek veletek egyet! Ez a kedvenc részem! Ha van valaki aki mást mond azt rögtön kiforgatjátok! Gratulálok! Nem k.rváztam le senkit, csak annyit mondtam, hogy nem illik mutogatni magát egy terhesnőnek. Valóban szép a várandóság, de ruhába is szép! Én is anyuka vagyok, és igen tudom, hogy amikor szülés van le kell vetkőzni! Sőt nőgyógyászhoz is járok! De az teljesen más! Írjátok, hogy szegény, hogy leszólták! Persze, mert nem szokványos dolog! Ha az ember a férjének fotóz, és átküldi megint más! Mindannyiunkról készült pocakos kép(még rólam is), de kíváncsi lennék hányan vagytok ruha nélkül!
Egyébként kedves kérdező nem csak anyák vannak itt! Vannak itt apák, és gyerekek!
Kedveseim, hogy véget vessek a vitának, kérni fogom, töröljék a képemet. Sajnálom, hogy vitát okoztam a kismamák között, nem gondoltam volna álmomban sem. És legközelebb ruhás képet teszek fel, ha azon egyáltalánvalamit látni a hasamból, hogy leszállt-e vagy sem
a perverz kép tulajdonosa
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!