Édesanyák! Hány órakor fekszetek le éjszaka aludni?
Figyelt kérdés
És mikor keltek fel? Éjjel fel kell kelnetek a gyerekhez?2021. dec. 6. 11:40
11/15 anonim válasza:
Éjfél, 1 óra között. Kisfiam 1 éves, 9kor alszik már, éjjel nem kel, reggel 9ig alszunk. Ha ébred éjjel, közénk teszem és alszunk tovább.
12/15 anonim válasza:
Nagyjából éjjel 1-fél2 körül. Fél7kor kelek. 2 gyerek és munka mellett vagyok levelezős egyetemista, az alvás rovására (is) megy :)
13/15 anonim válasza:
Ő 8 körül, én 9-10 körül, de addigra már valószínűleg volt egy ébredése. Aztán kelünk éjfél körül, 2 körül, akkor 1-2 órát fent vagyunk, majd visszaalszik, 5-6 körül megint ébred, végül fél7-7 után már nem alszik vissza.
14/15 anonim válasza:
12 òrakor, reggel 7-kor kelek a lànyommal, aki 3-4x megèbred. Ő 10-kor alszik, ìgy is csak 2 òràm van magamra/magunkra.
15/15 anonim válasza:
23:30 körül alszik el, fel 6-kor kel, közben minimum 2 szopi ( tapszert is próbáltam,akkor is). Nappali leghosszabb alvása 1*félóra.
Jól vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!