Van értelme elmenni nyaralni pár hónapos gyerekkel, aki többször felkel éjszaka?
A férjem munkahelyének van egy 2 szintes céges nyaralója, ahova 10 napra el lehet menni.
A gyerek pár hónapos, többször felkel éjjel. Amivel zavarnánk a többi embert. Ráadásul nekem nem is lenne nyaralás, mert a gyerekre kell vigyázni. És azt itthon is meg tudom tenni. Kisgyerekkel való nyaralás és otthonlét között annyi a különbség, hogy egy szép helyen vigyázok a gyerekre, meg egy másik házban kelek a gyerekhez. Meg mindig a gyerekhez kellene igazodni, az nem is lenne buli. Jóformán sehova nem tudnánk elmenni, akkor miért fájdítsuk a szívünket azért, hogy ott legyünk?
Nemcsak pár hónapos gyerekkel, de úgy 3-4 éves korig semmi értelme nincs a gyerekkel elmenni nyaralni.
1. Ahogy mondtad, ugyanaz van, mint otthon, csak egy jobb helyen.
2. Nem fog emlékezni rá.
3. Nektek sem jó, mert nonstop a gyerek körül forog minden, gyerekprogramokat kell szervezni, ami egy felnőtt embernek igenis rossz lehet.
4. Másokat zavartok a gyerek zajongásával, sírásával.
3-4 évesen már egy gyerek el tudna játszani az ott lévő gyerekekkel.
Mivel zavarnàd a többi embert? Nem szeparàltak a szobàk?
Simàn elmennèk. Tèny, hogy ugyanùgy 0-24 szolgàlatban vagy, viszont jò kiszakadni, szèp környezetben töltődni.
Mi sokat jàrunk gyerekkel, pedig mèg 1,5 èvesen is rengetegszer kel èjjel :)
"Mivel zavarnàd a többi embert? Nem szeparàltak a szobàk?"
Khm, áthallatszik a gyereksiras? Nyaraláskor pihenni szeretne az ember, nem pedig egy csecsemő sírására ébredni pár óránként. Értelmes ember - pl a kerdezo- a környezetet is figyelembe veszi, az egoista meg - pl te- nem
Nyaralòk apartmanok is lehetnek, vagy van olyan baba, aki alig sìr.
Ès de, figyelembe veszem a környezetem. Gyerekbaràt helyre vagy különàllò hàzba szoktunk menni. Ràadàsul külföldre, ami azt jelenti, hogy sokszor repültünk is, gondolom ez is kiveri a biztosìtèkot :)
7!
"A férjem munkahelyének van egy 2 szintes céges nyaralója, ahova 10 napra el lehet menni."
Az erto olvasas nagyon hasznos dolog. Gyakorold, a világ nyílik meg előtted vele.
Ez a baba pedig nyilván sir, különben a kérdés se merülne fel. Persze, tudom, a tied nem. Repülés alatt se, természetesen. Igaz, a másik 200 utas erről másképp nyilatkozna, dehat biztosan ők hallottak rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!