Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van értelme elmenni nyaralni...

Van értelme elmenni nyaralni pár hónapos gyerekkel, aki többször felkel éjszaka?

Figyelt kérdés

A férjem munkahelyének van egy 2 szintes céges nyaralója, ahova 10 napra el lehet menni.

A gyerek pár hónapos, többször felkel éjjel. Amivel zavarnánk a többi embert. Ráadásul nekem nem is lenne nyaralás, mert a gyerekre kell vigyázni. És azt itthon is meg tudom tenni. Kisgyerekkel való nyaralás és otthonlét között annyi a különbség, hogy egy szép helyen vigyázok a gyerekre, meg egy másik házban kelek a gyerekhez. Meg mindig a gyerekhez kellene igazodni, az nem is lenne buli. Jóformán sehova nem tudnánk elmenni, akkor miért fájdítsuk a szívünket azért, hogy ott legyünk?

2021. jún. 26. 18:09
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
42%

Hagy írjam le erre a tipikus választ, mielőtt olyasvalaki teszi meg, aki komolyan is gondolja:

a KiSbAbA iLyEn, sÍr. aKInEk NeM tETsZiK aZ mEnJeN mÁsHovÁ

2021. jún. 26. 18:58
 12/38 anonim ***** válasza:
55%

11!

Na igen. Menjen inkább a kisgyerekes kimondottan bababarát helyre, ahol nem csak az ő gyereke fog sírni.

De most komolyan, egy átlag nyaralás nem olcsó, az ember nem azért ad ki pénzt, hogy gyereksirast hallgasson.

2021. jún. 26. 19:02
 13/38 anonim ***** válasza:
75%

A fiam 3 illetve 5 hónapos koraban is voltunk nyaralni.

Elsőn 4 majd 3 napot. 5-6x kelt éjjel a fiam abban az időszakban.

Simán voltunk varost nézni, varakban, állatkertben, vásárban...

Magamra közöttem hordozóban a gyereket, vagy aludt vagy nézelődött.

Életem legjobb nyaralásai voltak.

(Mindjuk 10 napot nem vállalnek be, de ez a 4 pont jó volt. Minden nap más város, más szállás)

2021. jún. 26. 19:03
 14/38 anonim ***** válasza:
71%
Ilyen formában tényleg nem lenne sok értelme. És nagyon rendes tőled, hogy gondolsz a többi emberre is, bárcsak minden anyuka így gondolkodna.
 15/38 anonim ***** válasza:
78%

9! Pèldàt ìrtam. A 2 szint is lehet szeparàlt, pl. 2 csalàdnak.

Nem ìrtam, hogy nem sìrt a repülőn, de a lenèző pillantàsok helyett segìtsèget ès mosolyt kaptunk.

Plusz külföldről is költöztünk haza, ami autòval nem lett volna megvalòsìthatò.

De tudom, zàrkòzzon be mindenki gyerekkel.

16/38 anonim ***** válasza:
41%

"a KiSbAbA iLyEn, sÍr. aKInEk NeM tETsZiK aZ mEnJeN mÁsHovÁ"

SzErInTeM mEg AkI gYeReKkEl VaN, aZ mEnJeN mÁsHoVá, MeRt A nYaRaLáS lÉnYeGe A pIhEnÉs. És AtTóL, mErT kÖzTuDoTt TéNy, HoGy EgY kIsBaBa SíR, mÉg NeM kElL mÁsNaK eLvIsElnIe EnNyI eRőVel.

2021. jún. 26. 19:05
 17/38 anonim ***** válasza:
39%

"Nem ìrtam, hogy nem sìrt a repülőn, de a lenèző pillantàsok helyett segìtsèget ès mosolyt kaptunk."

Ja, mert a kisgyerekeseknek mindent szabad. Én meg majd felviszek egy kutyát, aki folyamatosan ugat, és zavarja az utasokat a repülőn. Megnézném, hogy mit szólnál hozzá.

2021. jún. 26. 19:06
 18/38 anonim ***** válasza:
87%
Ezt tényleg nektek kell eldönteni. A férjednek szemmel láthatólag van igénye a kikapcsolódásra. Nem jó, ha a baba miatt teljesen felborul az addigi életviteletek. De nagyon kedves, hogy másokra is gondolsz. Ismerni kellene a nyaraló adottságait, hogy el lehet e olyan szobába vonulni a gyerekkel, hogy ne legyen közvetlen szomszéd. Ha céges nyaraló, nyilván nem muszáj kimaxolni a 10 napot. Egy 3-4 napos kiruccanás jó kompromisszum lehet.
2021. jún. 26. 19:09
 19/38 anonim ***** válasza:
36%
És akkor azalatt a 3-4 nap alatt anyuka kipurcan. Mert ha a férj lenne egy csepp tekintettel a feleségére, akkor a kérdezőben nem fogalmazódott volna meg az, hogy mindig mindent neki kell még a nyaraláson is csinálnim
2021. jún. 26. 19:12
 20/38 anonim ***** válasza:
21%

Az én babám februárban fog születni és én is azon gondoklodtam, hogy van-e egyáltalán értelme elmenni pár hónapra rá nyaralni.

Strandolni nem nagyon tudunk (a baba azért nem lenne egész nap a vízben, az meg h felváltva bemegyünk, nem szórakozás), kirándulásokhoz még lehet h fáradtak lennénk (várakkal meg múzeumokkal a világból ki lehet kergetni), parton iszogatás, partizás nincs, élményfürdő nincs...

Az lenne jó, ha el tudnánk menni ketten a férjemmel 3-4 napra fesztiválozni, de ahhoz meg azért még kicsi lesz, hogy napokig más vigyázzon rá :(

2021. jún. 26. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!