Van értelme elmenni nyaralni pár hónapos gyerekkel, aki többször felkel éjszaka?
A férjem munkahelyének van egy 2 szintes céges nyaralója, ahova 10 napra el lehet menni.
A gyerek pár hónapos, többször felkel éjjel. Amivel zavarnánk a többi embert. Ráadásul nekem nem is lenne nyaralás, mert a gyerekre kell vigyázni. És azt itthon is meg tudom tenni. Kisgyerekkel való nyaralás és otthonlét között annyi a különbség, hogy egy szép helyen vigyázok a gyerekre, meg egy másik házban kelek a gyerekhez. Meg mindig a gyerekhez kellene igazodni, az nem is lenne buli. Jóformán sehova nem tudnánk elmenni, akkor miért fájdítsuk a szívünket azért, hogy ott legyünk?
Hagy írjam le erre a tipikus választ, mielőtt olyasvalaki teszi meg, aki komolyan is gondolja:
a KiSbAbA iLyEn, sÍr. aKInEk NeM tETsZiK aZ mEnJeN mÁsHovÁ
11!
Na igen. Menjen inkább a kisgyerekes kimondottan bababarát helyre, ahol nem csak az ő gyereke fog sírni.
De most komolyan, egy átlag nyaralás nem olcsó, az ember nem azért ad ki pénzt, hogy gyereksirast hallgasson.
A fiam 3 illetve 5 hónapos koraban is voltunk nyaralni.
Elsőn 4 majd 3 napot. 5-6x kelt éjjel a fiam abban az időszakban.
Simán voltunk varost nézni, varakban, állatkertben, vásárban...
Magamra közöttem hordozóban a gyereket, vagy aludt vagy nézelődött.
Életem legjobb nyaralásai voltak.
(Mindjuk 10 napot nem vállalnek be, de ez a 4 pont jó volt. Minden nap más város, más szállás)
9! Pèldàt ìrtam. A 2 szint is lehet szeparàlt, pl. 2 csalàdnak.
Nem ìrtam, hogy nem sìrt a repülőn, de a lenèző pillantàsok helyett segìtsèget ès mosolyt kaptunk.
Plusz külföldről is költöztünk haza, ami autòval nem lett volna megvalòsìthatò.
De tudom, zàrkòzzon be mindenki gyerekkel.
"a KiSbAbA iLyEn, sÍr. aKInEk NeM tETsZiK aZ mEnJeN mÁsHovÁ"
SzErInTeM mEg AkI gYeReKkEl VaN, aZ mEnJeN mÁsHoVá, MeRt A nYaRaLáS lÉnYeGe A pIhEnÉs. És AtTóL, mErT kÖzTuDoTt TéNy, HoGy EgY kIsBaBa SíR, mÉg NeM kElL mÁsNaK eLvIsElnIe EnNyI eRőVel.
"Nem ìrtam, hogy nem sìrt a repülőn, de a lenèző pillantàsok helyett segìtsèget ès mosolyt kaptunk."
Ja, mert a kisgyerekeseknek mindent szabad. Én meg majd felviszek egy kutyát, aki folyamatosan ugat, és zavarja az utasokat a repülőn. Megnézném, hogy mit szólnál hozzá.
Az én babám februárban fog születni és én is azon gondoklodtam, hogy van-e egyáltalán értelme elmenni pár hónapra rá nyaralni.
Strandolni nem nagyon tudunk (a baba azért nem lenne egész nap a vízben, az meg h felváltva bemegyünk, nem szórakozás), kirándulásokhoz még lehet h fáradtak lennénk (várakkal meg múzeumokkal a világból ki lehet kergetni), parton iszogatás, partizás nincs, élményfürdő nincs...
Az lenne jó, ha el tudnánk menni ketten a férjemmel 3-4 napra fesztiválozni, de ahhoz meg azért még kicsi lesz, hogy napokig más vigyázzon rá :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!