Hogyan tudnám elfogadtatni magammal hogy még nagyon messze van az hogy babát tudjunk vállalni?
Az anyagi körülmények nincsenek még meg hogy babát tudjunk vállani, nekem viszont minden vágyam és kettéhasad a szívem amikor fiatal párokat látok kisbabával:(
A párom szüleinél lakunk egyelőre így még semmiképp sem jöhet szóba. Nagyon messzinek érzem azt amíg saját házunk/lakásunk lesz, ha már az meglenne semmi probléma nem lenne.
12-es, te írtad hogy nem túl nagy ház. Egy akkora ház, amiben elfér 4 hálószoba, az nem lehet "nem túl nagy".
Most akkor hol ferdítesz?
Hát nem tudom én nagyon boldogtalan voltam hogy ennyit kellett várnom mire megvoltak az alapok a gyerekhez. De mi senkire sem számíthattunk magunkon kívül, tehát esélytelen lett volna meg az is hogy valamelyikunk szüleinél meghuzzuk magunkat.
Kénytelen voltam karriert építeni mert kellett a pénz. Majdnem 30 voltam mikor szuletett. Van olyan ismerősöm akinek már iskolás gyereke van. Igazából sokkal jatekosabb viccesebb voltam 6-7 éve. Kicsit ideálisabb mint ez így 30valahany évesen. Arról nem is beszélve hogy a nagyszülők is 70 körüliek (bár amúgy is csak a fényképeket szeretik mutogatni az ismeroseiknek).
Szóval sajnos nem mindig döntés kérdése a fiatal szüloseg.
Tudod mi lenne még rosszabb, kérdező?
Minden nap gyomorgörccsel lefeküdni, hogy cipöt vegyél-e másnap a gyereknek vagy a számlákat fizesd-e ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!