Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elfogadtatni...

Hogyan tudnám elfogadtatni magammal hogy még nagyon messze van az hogy babát tudjunk vállalni?

Figyelt kérdés

Az anyagi körülmények nincsenek még meg hogy babát tudjunk vállani, nekem viszont minden vágyam és kettéhasad a szívem amikor fiatal párokat látok kisbabával:(

A párom szüleinél lakunk egyelőre így még semmiképp sem jöhet szóba. Nagyon messzinek érzem azt amíg saját házunk/lakásunk lesz, ha már az meglenne semmi probléma nem lenne.

2021. dec. 5. 21:46
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Sajnos egyikünknek sincs meg a 3 év folyamatos munkaviszonya.:/ Anélkül nem tudjuk felvenni. Idén lett mindkettőnknek.
2021. dec. 5. 22:31
 12/27 anonim ***** válasza:
73%
Nem túl.kedves 7-es, két év múlva a fenti rész is valószínűleg kész lesz. Megsugom, hogy van ott 3 kisebb szpba és egy fürdő 😘
2021. dec. 5. 22:34
 13/27 anonim ***** válasza:
91%
És igen, nekem is van, ahova visszamennem dolgozni és nem valószínű, hogy 15 év együttlét után szétmennénk.
2021. dec. 5. 22:35
 14/27 anonim ***** válasza:
42%

12-es, te írtad hogy nem túl nagy ház. Egy akkora ház, amiben elfér 4 hálószoba, az nem lehet "nem túl nagy".

Most akkor hol ferdítesz?

2021. dec. 5. 22:38
 15/27 anonim ***** válasza:
65%
A tetőteret manzártosítottuk. Írtam hogy felújítunk és csak az alsó szintet tettük kezdetben lakhatóvá. Ha ez neked ferdítés, egészségedre
2021. dec. 5. 22:39
 16/27 anonim ***** válasza:
17%
Azt írtad, hogy 1 évet dolgoztatok csak, és külföldön. 3 gyerek mellett visszamész külföldre dolgozni?
2021. dec. 5. 23:14
 17/27 anonim ***** válasza:
89%
Mi fiatalon vállaltunk gyereket a fiam apjával. Albérletben laktunk mert egyikünk családjával sem szerettünk volna együtt élni, pont azért mert konfliktusokat szülhet. Végül mi nem maradtunk együtt, de egyedül is boldogultam. Kisgyerek mellett haladtam előre a karrieremben és a szerencsémnek és a kitartasomnak köszönhetően önkormányzati lakást kaptam, aminek alacsonyabb a fenntartása, mintha sajátban élnék. Azota másik párt találtam, vele tervezzük az esküvőt, közös gyermeket és jövő tavasz/nyár folyamán saját otthont venni (raktam félre az elmúlt évek során). A gyermekem soha semmiben nem szenvedett hiányt és nem kellett segítséget kérnem mástól.
2021. dec. 5. 23:40
 18/27 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom én nagyon boldogtalan voltam hogy ennyit kellett várnom mire megvoltak az alapok a gyerekhez. De mi senkire sem számíthattunk magunkon kívül, tehát esélytelen lett volna meg az is hogy valamelyikunk szüleinél meghuzzuk magunkat.

Kénytelen voltam karriert építeni mert kellett a pénz. Majdnem 30 voltam mikor szuletett. Van olyan ismerősöm akinek már iskolás gyereke van. Igazából sokkal jatekosabb viccesebb voltam 6-7 éve. Kicsit ideálisabb mint ez így 30valahany évesen. Arról nem is beszélve hogy a nagyszülők is 70 körüliek (bár amúgy is csak a fényképeket szeretik mutogatni az ismeroseiknek).

Szóval sajnos nem mindig döntés kérdése a fiatal szüloseg.

2021. dec. 6. 09:34
 19/27 A kérdező kommentje:
Igen sajnos, én is ettől félek, a karrierem szerencsére szépen alakulgat viszont ez így nagyon rossz...
2021. dec. 6. 11:15
 20/27 anonim ***** válasza:
52%

Tudod mi lenne még rosszabb, kérdező?

Minden nap gyomorgörccsel lefeküdni, hogy cipöt vegyél-e másnap a gyereknek vagy a számlákat fizesd-e ki.

2021. dec. 6. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!