Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagy vezeték név mellé a...

Nagy vezeték név mellé a Jácint keresztnév mennyire lenne jó választás?

Figyelt kérdés

2021. dec. 5. 17:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én a Nagy vezetéknévhez semmiképp sem adnék beszélő nevet. Nagy Jácint... Egy nagyra nőtt virág jut róla eszembe :D Arról nem is beszélve, hogy az emberek kb. 85%-ának elsőre egy nő ugrik be a név hallatán, még ha tudják is, hogy férfi név.

És igaz, hogy minden nevet lehet csúfolni, de nyilván valamelyiket jobban(ezt Franciskaként meg tudom erősíteni) pl. egy Karácsonyfát jobban, mint egy Csabát. De hát ti tudjátok...

2021. dec. 9. 10:37
 22/22 anonim ***** válasza:
Mi lett a neve végül? Nekem tetszik a Jácint, olyan meglepő találkozni valakivel akit így hívnak pozitív értelemben. A Jáci becézés meg tök jó egy rosszcsont kisfiúnak.
2022. nov. 3. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!