1 évesnek milyen játékot érdemes?
Figyelt kérdés
Most karácsonykor lesz a kisfiamnak az első születésnapja. Szeretnék neki karácsonyra is ajándékot venni természetesen, továbbá a nagyszülők is tőlem várják az ötleteket. Az a baj, hogy olyan horror áron van minden, hogy nem merek semmit megvenni, nehogy a sarokban kössön ki. Tehát mondhattok nekem drágábbat is, csak tényleg olyat amit szeretnek. A fiamról csak annyit írnék, hogy nagyon sokat szeret mozogni. Én eredetileg valami olyasmit szerettem volna, ami magától mozog, zenél stb. Mert nem tudom elképzelni, hogy leül egy ilyen kis színes formákat paszíroz színes lyukakba.2021. dec. 4. 07:04
1/6 anonim válasza:
Tanuló asztal 11 hónapos lányom nagyon szereti.
2/6 anonim válasza:
V-tech Activity kockát kapott tavaly egy évesen. Most is nagyon szereti nyomkodni. Kapott még mesekockakat, bár azokat kicsit később, május felé kezdte értékelni.
3/6 anonim válasza:
Az én fiam is nagyon szaladgálós, mozgékony, 1 évesen is ment minden felé, mégis az építős játékok lettek a kedvencei.
Vettem neki egy vödör tornyos játékot amit IMÁDOTT meg katikás tornyot, illetve igen. Formabedobót, de az a vödrös játékkal volt egybeépítve. Ekkoriban vettem neki tán 14 hónaposan az első vödör duplót, és azzal még évekig tud játszani.
Amikor láttam hogy mennyit megy, meg se áll én se hittem volna hogy ekkora építész lesz.
4/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Ilyen karikás valamit, meg egy tanuló kutyust kap nálunk bár ő még csak 9 hónapos lesz.
1 évesen kismotort fog kapni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!