Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Visszamenjek dolgozni vagy...

Visszamenjek dolgozni vagy vállaljuk be a második gyereket ilyen korán? Mi a jó korkülönbség?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnénk tesót , jelenleg gyeden vagyok , 1,5 éves a picur , semmi baj nincs vele tökéletes gyerek , gyönyörű, okos, szobatiszta , beszél tisztán,nagyon hozzánk van nőve imádjuk.

Nagyon szeretnénk tesót. Bármikor készen állunk rá. Egyet tudtunk , hogy minimum 2 év legyen köztük. Viszont mostanában , hogy megint felmerült ez a téma a férjemmel rájöttünk nem csak a mi szemszögünk kellene nézni hanem az övét is. Szerintem amúgy nem viselné meg mert hiszem , hogy jó szülőként megoldanánk ne érezze háttérben magát hogy sok törődést igényel a kicsi.

De nekik gyerekeknek mi lehet a legjobb korkülönbség ?

Arra gondoltam kb 2,5 évesen kezdünk bele a projektbe így több mint 3 év lenne köztük.

Mi a véleményetek? Ha rajtunk semmi nem múlik hisz van munkám ami fix , szivesen visszamegyek dolgozni de szivesen vállalok mégegy gyermeket is akár most is nem teherként élném meg.

2021. nov. 30. 22:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%
Szülj hamar. Ha majd nem lesz tiszta víz felnőttkorukban, legalább egymást meg tudják védeni.
2021. dec. 1. 02:32
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
20 hónap. Egyben letudtam a babás korszakot, el sem kellett rakni a ruhákat, kiságyat. Nem volt féltékenység, imádják egymást. Most 11,5 és 13. Utólag jó volt így dönteni, mert később nehezebb lett volna újra belerázódni. Jó a kis korkül.
2021. dec. 1. 06:48
 13/14 anonim ***** válasza:
57%

Az első és a második gyerek között 2,5 év, a második és harmadik között 1,5 év a korkülönbség. Így terveztük, mert a húgom és köztem 6 év van, gyerekkorunkban soha nem tudtunk együtt játszani, nem volt semmi közös dolgunk. Ezért szerettem volna kis korkülönbséget.

(Jelenleg 7,5 - 5 - 3,5 évesek, és nem szakadnak le egymásról, mindent tudnak együtt csinálni)

2021. dec. 1. 08:06
 14/14 anonim ***** válasza:
65%
Nekem nincs gyerekem még, de szerintem minél kisebb a korkülönbség, annál jobb.
2021. dec. 1. 08:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!