Visszamenjek dolgozni vagy vállaljuk be a második gyereket ilyen korán? Mi a jó korkülönbség?
Nagyon szeretnénk tesót , jelenleg gyeden vagyok , 1,5 éves a picur , semmi baj nincs vele tökéletes gyerek , gyönyörű, okos, szobatiszta , beszél tisztán,nagyon hozzánk van nőve imádjuk.
Nagyon szeretnénk tesót. Bármikor készen állunk rá. Egyet tudtunk , hogy minimum 2 év legyen köztük. Viszont mostanában , hogy megint felmerült ez a téma a férjemmel rájöttünk nem csak a mi szemszögünk kellene nézni hanem az övét is. Szerintem amúgy nem viselné meg mert hiszem , hogy jó szülőként megoldanánk ne érezze háttérben magát hogy sok törődést igényel a kicsi.
De nekik gyerekeknek mi lehet a legjobb korkülönbség ?
Arra gondoltam kb 2,5 évesen kezdünk bele a projektbe így több mint 3 év lenne köztük.
Mi a véleményetek? Ha rajtunk semmi nem múlik hisz van munkám ami fix , szivesen visszamegyek dolgozni de szivesen vállalok mégegy gyermeket is akár most is nem teherként élném meg.
Az első és a második gyerek között 2,5 év, a második és harmadik között 1,5 év a korkülönbség. Így terveztük, mert a húgom és köztem 6 év van, gyerekkorunkban soha nem tudtunk együtt játszani, nem volt semmi közös dolgunk. Ezért szerettem volna kis korkülönbséget.
(Jelenleg 7,5 - 5 - 3,5 évesek, és nem szakadnak le egymásról, mindent tudnak együtt csinálni)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!