Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyakorló Szülők! Helyeslitek...

Gyakorló Szülők! Helyeslitek azt, hogy a pedagógusok számára kötelezővé tették az oltást?

Figyelt kérdés
Miért?

2021. nov. 20. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
43%

#69 nem kötelező az influenza oltás, azért nem rinyálnak (hogy a te szavaiddal éljek).

Bexsero sem kötelező.

Elmagyarázzam a különbséget vagy megy egyedül is?

Oltasson, aki szeretne, mint az általad említett oltásoknál is van választás.

2021. nov. 21. 17:06
 72/78 anonim ***** válasza:
70%

#70 vállalom, hogy nem utazgatom. De akkor ne kényszerítsenek oltásra.

6 millió beoltottnál nem úgy tűnik, hogy javulna a helyzet.

Bocsi, de akkor minden rendben van, amikor foci meg kiállítás van.

2 oltás nem véd, a kínai nem véd.... Akik bíztak az elején abban, amit mondtak, gondolom még mindig gondolkodás nélkül elhisznek mindent. Hát nem. Amíg csak feltételes módban tudnak beszélni, addig hiteltelen.

2021. nov. 21. 17:11
 73/78 anonim ***** válasza:
84%
Én most 29-én veszem fel a harmadikat, mégis azt mondom, hogy senkit nem lehet arra kényszeríteni, hogy bevegyen egy gyógyszert.
2021. nov. 21. 18:35
 74/78 anonim ***** válasza:
86%

Utolsó vagyok

Én is marhára várom már hogy vége legyen ennek az egésznek, de Gibraltáron már 100% az átoltottsági arány, mégis jelen van a vírus. Úgyhogy nem hiszem, hogy itthon megoldaná a problémát.

2021. nov. 21. 18:37
 75/78 anonim ***** válasza:
57%

68-as, ezen felröhögtem, ne haragudj. Éles logika!

Tehát a Te álláspontod szerint ezért nem adatod be a kínait:

Van 100 hely. Ha oltatlan vagy, nem mehetsz be 100 helyre. Ha mondjuk Pfizert kaptál, akkor bemehetsz 100 helyre. Ha csak kínait kaptál, akkor a 100-ból mondjuk 60-ra mehetsz be és Te bizony azért nem adatod be a kínait, mert akkor nem mehetsz be a fennmaradó 40 helyre. Ezért inkább semmit és nem mész be 100 helyre. Értelek! :D :D :D

2021. nov. 21. 18:57
 76/78 anonim ***** válasza:
69%

#75 nem azért nem adatom be. Eleve egyiket sem adatom be. Egy szóval nem írtam, hogy csak ez lenne a hátránya.

Oltás nélkül is bemehettem oda, ahova előtte is jártam. 😂

2021. nov. 21. 20:08
 77/78 anonim ***** válasza:
74%
71 a covid sem kötelező (még). És had ne mondjam mintha lett volna már ilyen? Ja igen! A baranyhimlo. Nem volt kötelező és az lett. Hopp. Van ilyen 🤷🏼‍♀️ Egy. Kettő még mindig nem az az összefüggés, hogy mi kötelező és mi nem, hanem az, hogy miért is várjuk egy tomboló vírus ellen, hogy egyetlen oltás majd jól megoldja a problémát, amikor a szunnyadó betegségek ellen is 3-4 oltást adnak? Szó nem volt arról, mi kötelező és mi nem. Amúgy a covid sem kötelező. És vannak más oltások is akinek hiányában pl nem utazhatsz bizonyos országokba. Ez van.
2021. nov. 21. 20:12
 78/78 anonim válasza:
49%
Igen
2021. dec. 19. 06:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!