Gilbert szindrómásan akarnál saját gyereket?
Azt olvastam hogy a Gilbert szindróma recessziven öröklődik, tehat nem biztos hogy a gyerekei azok lennének.
Valószínűleg tényleg nagyon nem szeretett volna gyereket. :( Persze lehet hogy közben belőled is kiábrándult, de szimplán lehet, hogy azzal hogy felhoztad a témát megijedt hogy végül majd lesz egy véletlen terhesség...
Ő hozta fel a témát. Szakítás előtt egy héttel is gyereket akart. Nemet mondtam, mert korainak gondoltam.
Igazad van. Inkább belőlem ábrándulhatott ki. :(
Igen, erre is gondoltam. De akkor miért nem ezt mondta? Az kevésbé fájna mint ez.
Most úgy érzem, a gyerek kérdés sem igazán számít, csak megölelhessem.
Ha azt mondta volna, van valaki más, azt elfogadtam volna. Ezt nem tudom feldolgozni, annyira értelmetlen.
A nőket 40 éves kor felett, vagy 3 gyerek után kötik el.
Ez a férfiakra nem vonatkozik??
Tesóm és én is Gilbert szindrómások vagyunk és mind a kettőnknek van gyereke. Apukánktól örököltük és semmi bajunk, max annyi hogy besárgul a szemünk fehérje kicsit, ha nagyon leterheljük a májunkat (alkohol, gyógyszer, betegség stb)..de ennyi.
Ez egy nagyon gagyi kifogás a részéről vagy szereti túldramatizálni a dolgokat.
Köszönöm!
Szerintm is más áll a háttérben. De ő csak ezt hajtogatta. Ezért gondoltam hogy megkérdezem, hát ha tud valaki valamit, aminek nem tudtam utánaolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!