Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gilbert szindrómásan akarnál...

Gilbert szindrómásan akarnál saját gyereket?

Figyelt kérdés

Ha neked, vagy a párodnak az van, akarnál így közös gyereket?

[link]

2021. nov. 20. 08:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt olvastam hogy a Gilbert szindróma recessziven öröklődik, tehat nem biztos hogy a gyerekei azok lennének.

Valószínűleg tényleg nagyon nem szeretett volna gyereket. :( Persze lehet hogy közben belőled is kiábrándult, de szimplán lehet, hogy azzal hogy felhoztad a témát megijedt hogy végül majd lesz egy véletlen terhesség...

2021. nov. 20. 09:57
 12/20 A kérdező kommentje:

Ő hozta fel a témát. Szakítás előtt egy héttel is gyereket akart. Nemet mondtam, mert korainak gondoltam.

Igazad van. Inkább belőlem ábrándulhatott ki. :(

2021. nov. 20. 10:07
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, tudom hogy könnyű mondani,de felejtsd el ezt a férfit.Persze, ismerkedéskor azt mondta, hogy szeretne gyereket,mert még nagyon távolinak tűnt, aztán mikor együtt vagytok már jó ideje, és a másikban felmerül a közös gyerek gondolata, akkor hirtelen már nem akar...
2021. nov. 20. 10:09
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Most látom amit a válaszom előtt írtál, akkor végképp nem értem ezt az embert.Lehet hogy van valaki más a képben, gyorsan lerázott.
2021. nov. 20. 10:12
 15/20 A kérdező kommentje:

Igen, erre is gondoltam. De akkor miért nem ezt mondta? Az kevésbé fájna mint ez.

Most úgy érzem, a gyerek kérdés sem igazán számít, csak megölelhessem.

Ha azt mondta volna, van valaki más, azt elfogadtam volna. Ezt nem tudom feldolgozni, annyira értelmetlen.

2021. nov. 20. 10:17
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el. Ha elköttette magát, akkor nemcsak veled, de mással sem szeretne családot alapítani. És tudod könnyebb valaki másra kenni a felelősséget, mint bevallani.
2021. nov. 20. 10:50
 17/20 anonim ***** válasza:

A nőket 40 éves kor felett, vagy 3 gyerek után kötik el.

Ez a férfiakra nem vonatkozik??

2021. nov. 20. 13:07
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Tesóm és én is Gilbert szindrómások vagyunk és mind a kettőnknek van gyereke. Apukánktól örököltük és semmi bajunk, max annyi hogy besárgul a szemünk fehérje kicsit, ha nagyon leterheljük a májunkat (alkohol, gyógyszer, betegség stb)..de ennyi.

Ez egy nagyon gagyi kifogás a részéről vagy szereti túldramatizálni a dolgokat.

2021. nov. 20. 21:01
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nemcsak Gilbert - , hanem Asperger - szindrómás is vagyok, emellett laktóz intoleráns, OCD-s is. Ha lenne rá igényem, akkor szülnék gyereket. A Gilbert nem azt mondom, hogy semmiség, de nem is akkora probléma ami miatt el kéne zárkózni a szaporodás gondolatától
2021. nov. 20. 23:24
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Szerintm is más áll a háttérben. De ő csak ezt hajtogatta. Ezért gondoltam hogy megkérdezem, hát ha tud valaki valamit, aminek nem tudtam utánaolvasni.

2021. nov. 21. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!