Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gilbert szindrómásan akarnál...

Gilbert szindrómásan akarnál saját gyereket?

Figyelt kérdés

Ha neked, vagy a párodnak az van, akarnál így közös gyereket?

[link]

2021. nov. 20. 08:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
72%
Ez azért nem olyan szörnyű, hogy emiatt lemondják a gyermekvállalásról. Nem lesz életképtelen a gyerek.
2021. nov. 20. 08:52
 2/20 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom.

A linket olvastad, vagy neked van?

2021. nov. 20. 08:55
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Végig olvastam amit küldtél, nagyon szeretem az orvosi dolgokat, kicsit ilyen hobbi nálam 🙂 ha már nem orvos lettem.
2021. nov. 20. 08:59
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
Én az vagyok és van gyerekem. Eszembe sem jutott hogy ez szempont lenne. Kellett volna?
2021. nov. 20. 09:15
 5/20 A kérdező kommentje:

A gyerek örökölte?

Neked milyen az életetd?

A barátom szakított velem. Mondván nem akar saját gyereket, nehogy örökölje ezt. Szerintem ez teljesen.ü élhető dolog. De ő hajthatatlan volt.

Azóta el is köttette magát és nem áll szóba velem.

2021. nov. 20. 09:20
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Oooo nem semmi. Lehet hogy ennek vannak sulyossagi fokozatai, de nekem nincsen semmi gondom vele, a laborértékek néha magasabbak, de ennyi.

Azt nem tudom hogy a fiunk örökölte-e ezt, nem vizsgálták ilyen irányban. Viszont most vizsgálják mert nem indult meg a beszéde majdnem 3 évesen. :(

2021. nov. 20. 09:25
 7/20 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem hány éves vagy?

Szorítok a fiadnak.

2021. nov. 20. 09:29
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a volt barátod alapból nem akart gyereket, csak könnyebb volt neki ráfogni a betegségére.
2021. nov. 20. 09:38
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

35 miért egyébként?

köszönöm, hogy szoritasz.

2021. nov. 20. 09:39
 10/20 A kérdező kommentje:

Fiatalabb nálad és már úgy érezte az időből is kifutott. Pedig nem.

Akart gyereket. Úgy kezdte az ismerkedést, hogy ha én nem akarok, akkor hagyjuk is, ha komolyra fordulna ne legyen belőle gond.

Nem tudom mi változott. Mondta volna inkább azt hogy belőlem ábrándult ki. Mert ez így nekem nem hihető. Főmeg hogy más szerint is élhető ez így.

2021. nov. 20. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!