Gyerekkel másfél szobás lakás, vagy családi ház, de szülői segítséggel?
Kisbabánk lesz, jelenleg a lakásban élünk.
Egyetemistaként imádtam itt élni, a belváros szívében van, a Bazilika és a Széchenyi tér között. De másfél szobás, ami akkor nekem bőven elég volt, három embernek viszont pici szerintem...
Van egy külön hálószoba gardróbbal, egy nappali+étkező egyben és külön konyha, kamra. Sehogy nem lenne megoldható a babaszoba kialakítása.
Lenne lehetőségünk arra, hogy családi házba költözzünk, ahol több szoba/helyiség lenne, nagyobb terek és nem utolsó sorban udvar is. Viszont ez csak a szüleim segítségével megvalósítható.
Nekem a szívem jobban húz a ház felé, kicsit be is sokalltam már Pesttől az évek alatt és jobban vágyom a nyugira, csendre, zöldövezetre. Az otthonunk ugyanúgy maradna a főváros, de inkább a II., XI., XII. kerület. Párom nem akar költözni, mert hogy minek.
Csak én nem érzem ezt fairnek, mert én leszek "bezárva" a gyerekkel egy lakásba...
Mind a kettőnknek van autója, így a közlekedés nem jelentene gondot akkor sem, ha nem ennyire központi helyen laknánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!