Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy a fenébe legyen több...

Hogy a fenébe legyen több időm? (Nehezítő,de boldogító körülmény: három gyerek:) )

Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 15:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Két opció van: Vagy lepasszolod őket a nagyszülőknek, nagynéninek nagybácsinak, vagy intézetbe adod őket. Ilyen nlcafés varázsmegoldások nincsenek.
2021. nov. 14. 15:10
 2/13 anonim ***** válasza:
28%
Hát én nem pottyantottam volna három kölköt mert garantált az hogy még fingani se lenne időm, de vagy lepasszolod nagyszülőknek ahogy az előző is írta, szittert fizetsz, vagy gyivi. Jobbat én sem tudok.
2021. nov. 14. 15:12
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Fèrj, nagyszülők segìtsège?

Mire kell pontosan több idő? Magadra, hàztartàsra?

2021. nov. 14. 15:21
 4/13 anonim ***** válasza:
34%
Aki a 2.-nál úgy volt, hogy "még simán van plusz időm meg energiám, be tudok vállalni egy harmadikat is" az utána ne panaszkodjon.
2021. nov. 14. 15:50
 5/13 anonim ***** válasza:
36%
Én is ugyanezt gondolom, de a vérmamik lepontoztak :D Aki annak a bizonyosnak áll, ne csodálkozzon hogy megrakják. #2.
2021. nov. 14. 15:58
 6/13 anonim ***** válasza:
87%

Napirend kialakításával.

Sok mindent nem mondtál el: mennyi idősek a gyerekek, dolgozol-e mekkora a ház, mire szeretnél időt stb

2021. nov. 14. 16:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kérdésre nem lehet rendesen választani. Mert hiába írjuk, hogy mondjuk ne b@ssz el órákat a telefonod nyomkodásával, ha ezt te amúgy se csinálod. Ez most egy sarkított példa volt, de valószínűleg megértetted a problémát.
2021. nov. 14. 16:33
 8/13 anonim ***** válasza:
42%
Mondjuk nekem attól jobban felszaladt a szemöldököm, hogy egy 3 gyerekes anya ilyet kérdez. Nem tudja menedzselni az idejét, nem tud egy beosztást készíteni? El se tudom képzelni milyen anya és feleség lehet, ha ilyen triviális dolgot megkérdez, de jó tudom, most is én leszek a szar :)
2021. nov. 14. 16:36
 9/13 anonim ***** válasza:
80%

Anyám annó így csinálta (persze mikor már nagyobbak voltunk):

Egyedül mentünk suliba, nem cipeltek kocsival stb, mint a mai szülők. A szabad foglalkozásokra is egyedül mentünk.

10-12 évesen már el tudtunk mosogatni stb, segítettünk a ház körül.

A mai szülők ott cseszik el, hogy még a 15 éves gyereket is furikázzák mindenféle korreptálásra focira, miközben annyi idősen bőven meg lehet oldani egyedül.

Ha még kicsik, akkor nem releváns a kommentem, de akkor meg ott vannak a rokonok, nagyszülők, akiknek lehet kérni a segítségét.

2021. nov. 14. 17:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek a gyerekek?

Csak napirenddel lehet megoldani és úgy ha mindenkinek van dolga.

Muszáj engedni a nagyobbakat egyedül közlekedni/segíteni, különben az ember belerokkan.

Kétnaponta kell főzni két napra, bevásárlás ne napi szinten legyen, hanem előre tervezett menü alapján heti, aki még ügyesebb havi vásárlást tervezzen. Sok szuper háztartasigép, pl robotgép, dagaszt, keleszt, szeletel, reszel, habot ver. Vagy mosogatógép egy áldás.

Ha mákod van, akkor egy az erdeklődési körük, akkor ugyanarra a szakkörre lehet vinni őket, akkor van szusszanásnyi időd.

És ha van segítség, akkor néha igénybe kell venni.

2021. nov. 14. 22:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!