Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek tündéri...

Van itt olyan akinek tündéri gyermeke van de olykor dacos tud lenni?

Figyelt kérdés
2021. nov. 12. 23:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
3%
Jaj de nevetséges már, hogy a jó helyen, jó időben adott, megfontolt atyai pofont(vagy popsira legyintést, akár fakanállal) állandóan összekeveritek az idegből agybafőbe veréssel. 😓
2021. nov. 13. 11:10
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

Az atyai pofont (ha indulattól mentes) nem érzem gondnak. De a fakanállal való nevelést nem éppen egy legyintést sugall. Ha nem akarsz félreértést, fejtsd ki jobban, vagy megkereslek, és...

... ugye, hogy a függőben hagyott mondat milyen fenyegető lehet?

2021. nov. 13. 11:27
 13/15 anonim ***** válasza:
35%
Pedig lehet fakanállal legyinteni is, nem csak csapkodni, mint egy elmebeteg. De nekem nem gond, ha félreérted, abból már kinőttem, hogy egy anonim oldalon harcoljak az igazamért vadidegenekkel.
2021. nov. 13. 11:30
 14/15 anonim ***** válasza:
52%
Meghuzom a haját és addig szorítom amíg abba nem hagyja.
2021. nov. 13. 12:42
 15/15 anonim ***** válasza:
30%

"Pedig lehet fakanállal legyinteni is, nem csak csapkodni, mint egy elmebeteg. De nekem nem gond, ha félreérted, abból már kinőttem, hogy egy anonim oldalon harcoljak az igazamért vadidegenekkel."

Meggyőztél :) Annyira cspanék oda fakanállal, mint te :)

"Meghuzom a haját és addig szorítom amíg abba nem hagyja."

Igen, ezt is örömmel viszonoznám :)

2021. nov. 13. 12:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!