Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt olyan aki nem ment...

Volt olyan aki nem ment vissza 6 hetes kontrollra?

Figyelt kérdés
2021. nov. 10. 11:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
17%

Ahol szültem , ott nem szokàs. Mikor elbocsajtott a gondozasbol a szülesznő (szüles utan hazhoz jöttek többször), akkor kèrdezte megvizsgàljon-e, nem kèrtem. Csodalkoztam is a kèrdèsèn, egy idősebb hölgy volt, gondolom règivagasú.

8. hèt körül azt hiszem van lehetősèg àtbezzelni a hàziorvissal, hogy minden rendben van-e, de akkor èppen külföldön voltunk.

De pont 6 hetesen tùl nagyot emeltem, ùgy ereztem mintha elcsùsznanak a szerveim, ugyhogy rohantam kòrhazba. A magyar kòrhazban olyan lepukkant àllapotok ès lekezelő szemelyzet volt, rosszabb èlmèny volt, mint a szülès.

Szerintem, ha nem sèrült valaki szülès közben, ès nincs laza, büdòs folyàsa, akkor felesleges a 6 hetes vizsgàlat.

2021. nov. 10. 16:25
 12/14 A kérdező kommentje:
Na hol vannak a nagy szajkarates majdenmegmondomatutit anyukák az első 3 válasz utn miután utána mindenki azt írta hogy nem volt egyéb ilyen - olyan ok miatt.
2021. nov. 11. 05:08
 13/14 anonim ***** válasza:
96%
Neked meg mi bajod? Megkaptad az önigazolást, más sem ment vissza. Mit kell itt passzív agresszívan várni a kötekedőket? Vagy csak veszekedni akartál?
2021. nov. 11. 09:56
 14/14 anonim ***** válasza:
72%

Persze, hogy veszekedni akart, írt már ki kérdést.

Első voltam.

2021. nov. 11. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!