Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan aki nem ment vissza...

Van olyan aki nem ment vissza szülés után a 6 hetes kontrollra?

Figyelt kérdés
2020. jan. 25. 09:07
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Sokan

De ajánlott nagyon.

Sok dolog nem biztos, hogy rendbejön ..

Nem muszáj oda menni, akivel szültél, ha az a gond.

És 6 hét sem kővevésett

2020. jan. 25. 09:24
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
A nagy számok törvénye alapján biztos van, de nem hinném, hogy itt találsz, hiszen a felelősségteljes anyák visszamennek a saját egészségük érdekében is. Egyébként sem tudom az ilyet miért lenne jó kihagyni.
2020. jan. 25. 09:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem,mert azt hittem ez kötelező.A barátnőmnek 6 hónapos a babája,kérdeztem tőle,hogy tényleg mi volt a kontrollon?Erre ő,nem is voltam.😱
2020. jan. 25. 09:38
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
En nem mentem
2020. jan. 25. 10:22
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Utolso vagyok. Ajanlott visszamenni valoban de en nem akartam mert orultem hogy megszultem nincs kedvem még ahhoz hogy megint kb turkaljanak bennem es megint megfajduljon vagy valami.Egyebkent nekem rendesen megjott szules utan 2 honappal es megint megjott kovetkezo honapba. Es nem erzem hogy barmi problema lenne.
2020. jan. 25. 10:24
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Én visszamentem, rákszűrést is célszerű ilyenkor csinálni.
2020. jan. 25. 10:32
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
A 2. után teljesen elfelejtettem. 3 hetes korában derült ki egy komoly betegsége, hetekig kórházban volt, örültünk, hogy a 2 gyereket össze tudtuk hangolni, hogy a pici se legyen egyedül és a nagy se legyen folyton lepasszolva. Mire eszembe jutott, hogy kimaradt, már úton volt a harmadik. 😅 A többiekkel visszamentem, alap.
2020. jan. 25. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mentem a 2. szülésem után. Ennek már 4 éve. Rosszul vagyok, ha orvosra gondolok. De igyekszem rábeszélni magam, idén talán visszamegyek.
2020. jan. 25. 12:57
 9/10 anonim ***** válasza:
62%

Csak orvost fogadtam, de a szülésznőnek is ugyanúgy kötelessége ellátni egy szülés során a feladatát. És elvileg Neki van több teendője a szülő nővel.

Nálam az orvosom mondta mindig a szülésznőnek, hogy ha nincs semmi addig, akkor fél óra múlva Ő jön és vizsgál, állít az oxytocinon... stb. A szülésznő csak be-be kérdezett közben, hogy 'mi újság', meg rá-rá pillantott a ctg-re. De hozzám nem nyúlt az orvosomon kívül senki más. Végül császár lett. Ott is bent volt a szülésznő, de ott már csak az volt a feladata, hogy várja a babát.

2020. jan. 25. 17:30
 10/10 anonim ***** válasza:
62%
Bocs, másik kérdéshez szántam a választ.
2020. jan. 25. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!