Ti a hat hetes kontrollra szülés után hogy mentetek el? Volt lelki erőtök megborotválkozni?
Az orvosnak teljesen mindegy.
Én pl. sosem borotválkozom odalenn, mert kikészül a bőröm, meg mert minket nem zavar a férjemmel.
Szüléskor sem borotváltak meg.
Ez nem olyan, mintha nem mosakodnék...
Az utóbbi években testszőrnyírót használok, így nem "burjánzik", de sosem rövid teljesen a szőrzetem.
Az orvos soha semmilyen megjegyzést erre nem tett/tesz.
Szerintem csináld úgy, ahogy jól esik.
Naná.Én már szülés után amint hazamentem,borotválkoztam (gát tájékon nem,de szeméremdomb,láb,hónalj stb igen,hajmosás,alig vártam,hogy rendbe rakjam magam,olyan koszosnak-elhanyagoltnak éreztem magam,pedig zuhanyoztam a kórházban is minden nap,de mégis...
de egyébként ahogy fentebb írták,a dokinál nem elvárás a csupasz punci,sőt...az enyém minden rákszűrés alkalmával elmondja,hogy a csupasz nem egészséges,annak védő funkciója van,nem kellene leborotválni...szóval senki nem érezze magát emiatt kényelmetlenül,mert ami sokaknak ciki,az az orvosoknak a normális lenne.
3 és fél hete szültem, azóta már borotválkoztam 2x is.
De 3-ast pl irigylem, ha neki 10 perc.
Ugyanis én ezzel is úgy vagyok, mint minden mással. Vagy rendesen csinálom, vagy sehogy. Vagyis ha borotválkozok, akkor màr mindenhol leszedem, és az kb fél óra. Ha nincs ennyi idő, bele se kezdek (mert pl a baba ha elalszik, van, hogy 5-10 perc múlva felkel... stb.)
Az meg hogy néz ki, ha a szeméremdomb, bikinivonal pl borotvált, de a lyuknál meg a combnál már szőrös...
Ez mar a zuhanyrutin nalam 😀 A labamrol mindennap leszedem , ott lent meg 4 naponta a hónaljam is 2 naponta,
Mashol nem szedem le. Terhesen is ugyanigy ment csak tukorbol. Venus Gilettet hasznalok 5 pengest es igy nem pattogok ki de nem gélt hasznalok csak betusfurdozom aztan meg testapolo olajjal bekenem azt annyi.
Ha zavar szedd le mielott mesz ha nem akkor hagyd meg. A dokinak tokmindegy szerintem. Bar en mindig minden egyes vizsgalat elott leszedtem mindenhonnan mindent 😀 Nemtom engem zavarna mar ha par milis az is zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!