Van hasonló fajdalom szülés elött vagy közben mint amikor abortusz elött kitagítanak? Vagy sokkal fajdalmasabb? Mert az is nagyon fáj! Abban sajna volt részem!
Figyelt kérdés
2016. aug. 31. 23:05
1/3 anonim válasza:
Sokkal fàjdalmasabb de megéri:)
Nagyon sajnálom hogy àtèlted.
Én is majdnem lemàsztam az àgyról mikor tették fel de a szülés másabb jellegű fájdalom.
Erősebb.
2/3 anonim válasza:
Akkor kapaszkodj meg, mert lesz ilyen. A méhszáj tágulása nem kellemes, akármilyen okból is történik. A szülésnél egyébként olyan görcseid lesznek, hogy kb. az se tűnne fel, ha a lábadat eltörnék, a tágulással járó fájdalom nem fog feltűnni az összehúzódások alatt.
3/3 A kérdező kommentje:
Mikor feltették azt a valamit az nem fájt!De utána mikor kezdtem tágulni hát az rohadtul!Majdnem sírtam!Kaparni tudtam volna a falat!Gondolom hogy nem egyforma fájások de van valamennyi viszonyítási alap így!Vagy is van elképzelésem!:-/
2016. szept. 1. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!