Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt olyan aki nem ment...

Volt olyan aki nem ment vissza 6 hetes kontrollra?

Figyelt kérdés
2021. nov. 10. 11:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Csak nem bírod péntekig ki, ugye?
2021. nov. 10. 12:03
 2/14 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nem, max kolompárné a purtiból.

Normális nőnek fontos az egészsége!

2021. nov. 10. 12:10
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Miért csinálna ilyet valaki? Egy normális nőnek fontos az egészsége. Főleg, miután született egy gyereke, nem?
2021. nov. 10. 12:13
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
Én a második után nem tudtam visszamenni. A nagy 1 éves volt, a kicsi szívbeteg, kórházban, örültem, hogy a kettő közt ellavíroztam valahogy, nem fért bele sem időbe, sem energiába, hogy magammal foglalkozzak. Kb fél éves volt a kicsi, amikor rendeződtek annyira a dolgok, hogy el tudtam menni orvoshoz, szerencsére minden rendben volt. Nem vagyoo rá büszke, de sajnos van az a szitu, amikor nem megy.
2021. nov. 10. 12:15
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
3-as vagyok. Persze, az más, ha valamilyen okból nem tud elmenni az ember. Azon nincs mit szégyellni. De ha önszántából dönt így, az gáz.
2021. nov. 10. 12:17
 6/14 anonim ***** válasza:
66%
Engem a covid miatt nem fogadtak, mert azt mondtam a telefonban, hogy nincs problémám, azt mondták, hogy akkor ne menjek. 🤷
2021. nov. 10. 12:25
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
Akkor ütött be a covid, 2020 márciusi baba. Megmondom őszintén én nem mentem el. Aztán nyáron húztam, halasztottam mert mindig volt valami, végül szeptemberben sikerült eljutnom. Nem volt semmi. Ha panaszom lett volna, megyek, de nem volt. Akkor még menstruációm se. Nem is történt semmi a vizsgálat alatt. Megcsinálta a rákszűrést legalább. 5 perc és 25 ezer. Jó volt.
2021. nov. 10. 12:34
 8/14 anonim ***** válasza:
28%
Ismerek sebészasszonyt, aki önszántából nem ment. Olyan nagy baj nincs, ha kimarad.
2021. nov. 10. 13:05
 9/14 anonim ***** válasza:
66%
Én is a covid miatt 3 hónappal szülés után mentem. A szülés is probléma mentes volt, nem is volt semmi panaszom.
2021. nov. 10. 13:24
 10/14 anonim ***** válasza:
50%

Én voltam SZTK-ban, de tök felesleges volt. Panaszom nem volt, ultrahangot nem csinált. Bekukkantott, megnyomkodta a hasamat és ennyi. Ebből aztán sok mindent meg tud állapítani…

Mondjuk decemberben úgyis mennem kell rákszűrésre. Oda már magán úton fogok menni (sajnos a kisvárosban ahol élek nincs magánrendelő nőgyógyász és 6 hetes mellől nem akartam 40 km-t utazni) akkor majd kérek mellé egy alaposabb vizsgálatot.

2021. nov. 10. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!