Van olyan anyuka aki később ment vissza a 6 hetes kontrollra? Mikor ment vissza? Leszidta az orvos?
Én később mentem, mert úgy jött ki a lépés, hogy csak két héttel később tudtam összehozni a dolgokat úgy, hogy minden stimmeljen - például nem akartam egyedül menni, hogy amíg engem vizsgálnak, valaki figyeljen a picire is, illetve nem akartam busszal menni, mert a város másik végén laktunk, háromszor kellett volna átszállni, tél volt, hó volt, babakocsival ez nem jó buli. Odatelefonáltam, hogy gond lenne-e, ha nem pontban hat héttel a szülés után mennék, azt mondták, semmi baj, ha amúgy nem tapasztalok semmi rendellenességet, akkor bőven ráérek, csak azért valamikor nézzek be.
A nemi élet kérdésében nem tudok nyilatkozni, utána még elég sokáig nem volt szexuális életem más okokból kifolyólag.
A 9. héten jutottam ela dokihoz, addig nem éltünk házaséletet, nem is hiányzott.
A doki nem mondott semmit, nyilván tudja hogy nem egyszerű egy 6 hetes baba mellől elszabadulni.
Az, hogy leszid-e,az orvosod temperamentumától függ. Ismerek olyan nőket, akiket néha el kellett, hogy igazítson az orvos, mert nem akkor és oda ment vizsgálatra, vérvételre, UH-ra, ami meg volt beszélve, hanem amikor éppen ráért.
Ha panaszmentes vagy, én a helyedben telefonálnék a dokinak, és elmondanám, hogy januárban tudok csak menni.
Én nem voltam együtt a férjemmel addig, amíg nem volt meg a kontroll. Nem csak ez miatt, én testileg nem voltam a topon...
8 hetesen mentem vissza, azért mert megvártam míg elmúlik a vérzés, meg a férjem csak ekkorra tudott szabit kivenni, hogy vissza tudjak menni a dokihoz.
Nem, nem éltem addig nemi életet. Február óta el voltunk tiltva, 1-2 hétbe már nem haltunk bele.
Nem szidott le az orvos.
Szia!
Én 7 hetesen mentem vissza, mivel itt nálunk időpontot kell kérni, és csak akkorra kaptam. A doki egy szót sem szolt, amiért később mentem, nagyon rendes volt, de gondolom ezt dokija válogatja. Mi a párommal addig mellőztük a "házaséletet", biztos ami biztos, na meg nekem húzódott is a sebem, ezért nagyon kedvem sem volt. Szerintem ha nincs semmi panaszod, akkor nem gond, ha később mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!