Porcukormókus kérdése:
Van köztetek olyan, aki a 6hetes kontrollra nem ahhoz a dokihoz ment vissza, akinél szült?
Figyelt kérdés
Mi volt az oka?2012. okt. 25. 08:11
1/12 anonim válasza:
Nem volt fogadott orvosom. A kórház ahol szültem egy másik városban volt, én meg a helyi rendelőbe, a helyi nőgyógyászhoz mentem vissza kontrollra.
2/12 A kérdező kommentje:
Nálam is hasonló a helyzet, semmi kedvem levezetni ezért kb. 60km-t, ha közelebb is megoldható lenne.
És nem problémáztak rajta, hogy miért oda mentél?
2012. okt. 25. 08:25
3/12 anonim válasza:
Nem fontos, hogy pont az lásson, akinél szültél. Bármelyik nőgyógyász megmondja, hogy minden rendben van-e.
Amúgy nálam két gyereknél is az volt a szitu, hogy a saját orvosom nem volt bent szülésnél (egyszer nyaralt, tudtuk előre, másszor meg nem ért be, olyan gyors volt a szülés), kontrollra természetesen hozzá mentem mégis.
4/12 Jégtánc válasza:
Nem volt fogadott orvosom,6 hetes kontrollra sztk-ba mentem vissza
5/12 Jégtánc válasza:
Azért oda mentem,mert körzetileg odatartozom,és azért fizetem a tb-t hogy ellássanak:))
6/12 anonim válasza:
Nem problémáztak egy cseppet sem, mertek is volna... :D
7/12 anonim válasza:
Nem az orvosomnál szültem, de a kontrollra hozzá mentem vissza, egyszerűen azért, mert bízom benne.
8/12 anonim válasza:
Nem volt fogadott orvosom, ügyeletesnél szültem, sztk-ba mentem vissza.
9/12 anonim válasza:
Nem volt fogadott orvosom. A kórházban nem mondták, hogy oda kéne visszamennem, ezért az sztk-ba mentem.
10/12 anonim válasza:
Én is ügyeletes orvosnál szültem, de a helyi doktorhoz mentem vissza 6 hetes kontrollra. Nem volt semmi gond, megnézte a zárójelentést, megvizsgált és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!