Van itt valki aki nem ment el 6hetes kontrollra?
Nem mentem el a második babám után. 2-3 hetesen végetért a vérzés, rengeteg minden történt akkortájt pénzem se jutott rá így csak teltek a hetek aztán már nem volt pofám odaállítani. Legközelebb 1 év múlva mentem (rákszűrés miatt) de semmi bajom persze. A doki is csak kérdezte hogy nem sikerült eljutni kontrollra? És ennyi.
Nem javasolom persze senkinek ezt követni, és lehet lepontozni:)
Ja és ezek után még egy év múlva mentem ismét szűrésre, és utána egy hónapra lettem babás a harmadik babámmal. Nagyon rossz élmény volt a szülés és megfogadtam hogy jódarabig nem fekszek a nőgyógyászati vizsgálószékbe.
Most 1 éves a fiam, most megyek majd szept. rákszűrésre illetve spirál felhelyezést megbeszélni.
Én sem mentem vissza kontrollra,nem tudtam akkor megoldani a gyerkőcök felügyeletét, aztán a férjem nem tudott szabira menni, majd teltek a hetek, ugy voltam megvárom míg a férjem szabin lesz és tud vigyázni a gyerkőcökre, már mindegy hány héttel megyek később...
Na két hét mulva fogok eljutni, a pici 6 hónapos korában:S
Én. 6 hetesre nem mentem, csak később. Már nem emlékszem pontosan, de 2-3 hetet csúsztam vele. A doki nem cseszett le, pedig elég morgós (habár velem sosem volt az). :)
De hogy ezeken a válaszokon mit kell pontozgatni??? Árulja már el a kedves pontozó!!!!!!
igen :D én is azt nézem :D
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!