Hogy tudok így elmenni a 6hetes kontrollra?
Menj el egy magánrendelésre, ahol nem kell várni, ahol tartják az időpontot.
Egyébként, ha mindent rendben érzel, akkor pár perc és meg van a vizsgálat, talán előre is kéreckedhetnél, hátha előre engednek.
Én volt, hogy elkéstem egy kicsit, egy másfajta dokihoz kellett mennem, én úgy mond bepofátlankodtam, elvileg én lettem volna az első, de másik városba van a doki és a babám akkor még szopizott és egyébként sem 2 perc egy pici babával elkészülni, így elkéstünk. Odaálltam az ajóthoz és a doki ahogy kilépett, meglátott, intettem neki a szememmel, hogy itt lennék és ő kérte meg aki már addigra elém állt, hogy engedjen be. Igaz nem volt megértő egy 50 körüli nő, de engem nem érdekelt, a kocsiban kint várt a babám a párommal és nemsokára szopiznia kellett újra.
Szerintem attól, hogy egyszer-egyszer adsz neki tápszert nem fog leszokni a ciciről - az anyatej sokkal finomabb...
Azért ha úgy döntesz, hogy mégis adsz neki, próbáld meg előtte hogy elfogadja-e a cumisüveget, ne a párod pánikoljon otthon egyedül ha mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!