Anyukák, ti miért rajongtok néhányan az ilyen noname instaanyukért?
3 pici gyermekem van. Most figyelj!
Nincs instám, twitterem, facebook volt az egyetlen ami volt régen, de már az sincs 2 éve..
Egyetlen 1 ilyen anyukát se tudok neked mondani, mert soha a büdös életben nem érdekelt egy celeb majom sem, se az aki hírnévre vágyik. Az meg különösen nem érdekel ki hogyan neveli pláne kamerák előtt a gyerekét, ki hogyan csinál magából és a gyerekből vásári majmot.
Nagyon sokan követik ezeket a nőket. Ha nem volna igény rá, nem készülnének ezek a videók.
De nem csak ezek. Fiatal nők lesznek sztárok a YouTube-on, olyna videókkal, hogy mi van a táskámban, milyen az új kanapém meg mit ettem egy napig. Stb.
A baj ezzel az, hogy ezekben a videókban csak a tökéletesség van megmutatva. Ami a valóságban talán nem is olyan tökéletes.
Az anyuka/fiatal lány, aki meg otthon ül a kopott kanapéján a lenőtt hajával, ordító gyerekével, magába fordul, hogy ő miért nem tud ilyen tökéletes lenni.
Kettes válaszoló..épp ez az
Ezt akartam írni. A fenti anyák is előadják a nagy tökéleteest, felnőtt nők oda vannak értük erre nézd meg a Bettiről is mit írt ma valaki.. első válaszoló..még én is ledöbbentem.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__1..
Hát nekem a Jucika is álszentnek tűnik és piedesztálra emelik a rajongói..
Hát, én nem nézem ezeket, mert nem érek rá, de ettől függetlenül a jelenséggel kapcsolatban nekem is az a véleményem, hogy döbbenet.
Hogy nem látják egyesek át azt, hogy ez egy máz? Hogy egy hazugságért rajonganak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!