Anyukák, ti miért rajongtok néhányan az ilyen noname instaanyukért?
Ez egy megélhetési forma, igen.
De nem összehasonlítható azzal amikor pl az anyuka adventi díszeket kezd gyártani és azt árulja a Facebookon. Azzal nem teregeti ki vadidegeneknek az egész életét.
Csak tudod kedves kérdező, a celeb mami csak a kamera előtt csili vili szupertüncimünci. Csak a kamera előtt foglalkozik annyit a gyerekével, és gyanítom 10-ből max 1 mondja el őszintén a dolgokat. A többi merő hazugság..
A legtöbb sokkal ártalmasabb a gyerekre és a legtöbb naív anyukára nézve is, akik majd belegebednek, hogy leutánozzák a celebmamit, aki teletömi marhasággal a fejüket..
Zavar, hogy nem téged rajonganak körbe. Bírnád, mi?
Olyan neveket sorolsz, amiket egy átlagos anyuka nem is ismer.
Te meg még a kommenteket is olvasod.
Azért ez sokat elmond rólad :))))) Savanyú a szőlő!
Te miért nézel rájuk néha? Na mások még azért követik őket.
Én rájuk nézni sem szoktam, nem is ismerem, akiket itt leírt@l, nekem az is fura, hogy, időnként nézegeted őket. Minek?
Hú de nehez itt sokak felfogása. Nem az a baj hogy nézi de hogy lehet egy felnőtt nőnek egy másik számára idegen nőnek ilyeneket írni hogy szeretlek, imádlak stb
Eszem ágában nem jutna egy idegen anyának ilyet írni, hogy te vagy a napom fénypontja meg hasonlókat.
Kérdező, ne vedd magadra.
Tanuld meg, itt csak szuper anyák vannak, akikkel ha nem vagy egy véleményem, csak rossz lehetsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!