Gyerek mellett tényleg nincs idő hajmosásra meg szőrtelenítésre?
8-as vagyok.
De például az is csak igény kérdése, hogy ha kilépek az utcára, akkor nem lógós, koszos reklámpólót húzok fel. Mondom ezt úgy, hogy iszonyat sokat bukott mindig a babám, úgy vittem le a 3. emeletről a babakocsiba, hogy még ott is kendő volt a vállamon, mert simán lebukott még addig is 2 órával evés után.
Teszem hozzá, senkit nem ismerek, aki szülés előtt igényes lett volna és utána hirtelen egy szőrös lábú, zsíros hajú szörnyellává változott volna. Az ilyen nők többségében szülés előtt sem fordítanak akkora figyelmet ezekre.
Én is minden nap haját mosok. Nagyon ritka ha nem, és ki is vasalom. Én meg a kórházi 3 napban is megmostam a hajam. Total nem érdekel ki mit gondol erről amikor alszik a gyerek, akkor nekem simán belefér.
A lakást is rendben tartom meg úgy általában az életemet is.
Mások a prioritások. Ez teljesen olyan, mint amikor sok nő télen egyáltalán nem szőrtelenít.
Magadnak akarj megfelelni, ne másoknak!
Ha valakinek úgy jó, csinálja, más meg esetleg inkább fél órával hamarabb alszik
Hagyjad mar, ő a tipikus childfree, aki minden hasonló kérdéshez odakamuzik valamit, ami épp megfordul a fejében, és semmi köze nincs a valósághoz. Például hogy szülés után 2 órával már edzett 😂😂😂 90 kilós súlyokkal 😂😂😂
Beteg szegény...
Semmi rosszindulat és ítélkezés nem volt a hozzászólásomban, ellenben a tiédben és a kedves 18-as hozzászólóéban igen.
Nem kell nekem hinni, attól én még tudom, hogy amit leírtam igaz. Ti vagytok a betegek, nyomjátok csak a pirosat, ha ettől nektek jobb lesz. Attól mert nektek nincs igényetek a hajmosásra meg a szőrtelenítésre nyilvánvalóan kamuzok. Ti 0-24-ig bele vagytok bújva a gyerekbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!