Tényleg nagyon nehéz fiatal egyedülálló anyaként párt találni?
Szerintem nem a pár találâs nehéz, hanem egy tartós kapcsolat kialakítása, egy olyan partnerrel, aki elfogadja a gyereked, gyerekeid.
Rengeteg kapcsolat ment tönkre körülöttem, mert az egyik fél hosszú távon képtelen volt elfogadni a másik gyerekét, gyerekeit.
Általában az első randin az ilyesmi nem derül ki, lehet több év után bukik ki igazán a probléma. Olyat is láttam, ahol a férfi a párja előtt nagyon jól bánt a nő gyerekével, de amikor kettesben maradt a gyerekkel, teljesen más arcát mutatta.
Semmiképp sem egyszerű szerintem. Persze nem kell feladni
Nekem nem volt az. Igen a gyerekvállalás felelőtlen volt és még terhességem alatt elhagyott a gyerek apja. Szülés után 4 hónappal kapcsolatban voltam. Jó, az igaz, hogy ekkor már egy jó ideje ismertük egymást. 3 hónap múlva teherbeestem. Ez 6 éve volt, azóta is együtt vagyunk, összeházasodtunk,most várom a 3. babát.
Van egy ismerősöm, aki 18 évesen szült, nem tervezett baba volt, 2 év múlva jött a következő. A 2. baba születése után nem sokkal autóbalesetben meghalt a párja. 1 evvel később lett új párja, akivel már azóta van közös gyerekük. 10 hónappal a tragédia után ismerte meg a párját és ő egyből elfogadta, sajátjakétn szereti a gyerekeket.
#14 ezt tolem kerdezed ugye?(elotted levo ketto voltam)
Nem fizet gyerektartast, nincsen apasagi, szoval nem tudom igy bizonyitani, hogy ő a gyerek apja. Nyilvan tudom, mert csak vele voltam akkor együtt. Viszont szerencsere jól megvagyunk a penze nelkul is:)
Eleinte nehezebben mentek a dolgok, de szepen osszeszedtuk magunkat par ev alatt!
13-as a te történeted teljesen más élethelyzet, mert nincs képben egy ex, aki állandóan ott van, bekavarhat. Sokaknak ez nem tetszik, hogy a gyerek miatt kell állandó kapcsolattartás az apával is.
Ha én lennék ilyen helyzetben, akkor hasonló párt keresnék (elvált, gyerekes). Ja és mindenképp az idősebb korosztályban. Apósom összejött egy nála 15-20 évvel fiatalabb gyerekes nővel, boldogok.
Mert azt azért tegyük hozzá, hogy a saját korosztályodban (főleg a fiatalok) nem más gyerekét akarják nevelni, hanem sajátot szeretnének. Ezzel a korkülönbséggel meg ezt is kiküszöbölheted. Apósom mindigis gyerekes nőkkel ismerkedett, mert nem akart még egy gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!