Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg nagyon nehéz fiatal...

Tényleg nagyon nehéz fiatal egyedülálló anyaként párt találni?

Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 11:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem nem a pár találâs nehéz, hanem egy tartós kapcsolat kialakítása, egy olyan partnerrel, aki elfogadja a gyereked, gyerekeid.

Rengeteg kapcsolat ment tönkre körülöttem, mert az egyik fél hosszú távon képtelen volt elfogadni a másik gyerekét, gyerekeit.

Általában az első randin az ilyesmi nem derül ki, lehet több év után bukik ki igazán a probléma. Olyat is láttam, ahol a férfi a párja előtt nagyon jól bánt a nő gyerekével, de amikor kettesben maradt a gyerekkel, teljesen más arcát mutatta.

Semmiképp sem egyszerű szerintem. Persze nem kell feladni

2021. nov. 4. 13:25
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

Nekem nem volt az. Igen a gyerekvállalás felelőtlen volt és még terhességem alatt elhagyott a gyerek apja. Szülés után 4 hónappal kapcsolatban voltam. Jó, az igaz, hogy ekkor már egy jó ideje ismertük egymást. 3 hónap múlva teherbeestem. Ez 6 éve volt, azóta is együtt vagyunk, összeházasodtunk,most várom a 3. babát.

Van egy ismerősöm, aki 18 évesen szült, nem tervezett baba volt, 2 év múlva jött a következő. A 2. baba születése után nem sokkal autóbalesetben meghalt a párja. 1 evvel később lett új párja, akivel már azóta van közös gyerekük. 10 hónappal a tragédia után ismerte meg a párját és ő egyből elfogadta, sajátjakétn szereti a gyerekeket.

2021. nov. 4. 17:40
 13/16 anonim ***** válasza:
A saját sztorimból kihagytam, hogy az én férjem, hogyan fogadta, hogy van egy párhónapos gyerekem. Mivé ismertük egymást regebb óta, így már azt is tudta, hogy terhes vagyok, szóval volt ideje feldolgozni, hogy oké, ha én összejövök vele, lesz ott egy gyerek is. Első pillanattól kezdve imádta a kislányomat. A kislányom is őt. Nagyon apás is. Hiába nem ő a vérszerinti apja, de az igazi apja igen, mert ő neveli. A vérszerinti apja meg nem tudom hol jár, de nem keresett azóta.
2021. nov. 4. 17:45
 14/16 anonim ***** válasza:
És fizeti a gyerektartást?
2021. nov. 4. 19:03
 15/16 anonim ***** válasza:

#14 ezt tolem kerdezed ugye?(elotted levo ketto voltam)

Nem fizet gyerektartast, nincsen apasagi, szoval nem tudom igy bizonyitani, hogy ő a gyerek apja. Nyilvan tudom, mert csak vele voltam akkor együtt. Viszont szerencsere jól megvagyunk a penze nelkul is:)

Eleinte nehezebben mentek a dolgok, de szepen osszeszedtuk magunkat par ev alatt!

2021. nov. 4. 22:55
 16/16 anonim ***** válasza:

13-as a te történeted teljesen más élethelyzet, mert nincs képben egy ex, aki állandóan ott van, bekavarhat. Sokaknak ez nem tetszik, hogy a gyerek miatt kell állandó kapcsolattartás az apával is.

Ha én lennék ilyen helyzetben, akkor hasonló párt keresnék (elvált, gyerekes). Ja és mindenképp az idősebb korosztályban. Apósom összejött egy nála 15-20 évvel fiatalabb gyerekes nővel, boldogok.

Mert azt azért tegyük hozzá, hogy a saját korosztályodban (főleg a fiatalok) nem más gyerekét akarják nevelni, hanem sajátot szeretnének. Ezzel a korkülönbséggel meg ezt is kiküszöbölheted. Apósom mindigis gyerekes nőkkel ismerkedett, mert nem akart még egy gyereket.

2021. nov. 5. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!