Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Párotok szokott ilyet mondani?...

Párotok szokott ilyet mondani? Hogy kezelitek/kezelnetek?

Figyelt kérdés

Többször Megkaptam már tőle hogy te vagy CSED-en nem én, cseréljünk egyy napra és akkor meglatnad én mennyit dolgozok.

Nagyon rosszul esik. Valóban sokat dolgozik heti 6 napot fizikai munkát, de semmit nem segít a 2 hónapos fiunk mellett. Nem hogy éjszaka nem kel de se pelenkazni se etetni nem szokta :(

2021. okt. 28. 15:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
80%

Én most mentem vissza dolgozzni 10 gyerek közé, akkor nekem már nem kell otthon a saját gyerekemmel foglalkozni, mert dolgozom?

Ez nem arról szól, hogy kell vagy nem kell, én akarok a gyerekemmel lenni, és a férjem is. Azért szültem, a férjem nem igazán akart még egyet, de hogy itt van szereti és vele akar lenni ő is.

2021. okt. 28. 23:27
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem akar a gyerekével időt tölteni, ez ennyi,de így ha nem is akarta, mint csodálkozol? Rosszabb lesz csak. Ha most nem eteti, fürdeti, plenkázza, erre nincs igénye, később sem lesz normális apa. Egy gyerek nem változtat meg senkit, főleg nem egy pasit akii nem akarta, max. ideig-óráig.
2021. okt. 29. 11:44
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
És a férjednek mi a terve ha visszamész majd dolgozni? A 3 éves legyen önellátò? Hisz ha mindkét szülő dolgozik, akkor nehogy más megmozdìtsàk a seggüket otthon nem? Sajnálom h ilyen tuskó a férjed.
2021. okt. 29. 12:50
 24/24 anonim ***** válasza:
7es ez jó ötlet gondolom úgy gondoltad hogy sétaljon be a férje munkahelyére és toljon le 10 orat nehéz fizikai melóban.
2021. okt. 29. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!