Mindenki szokott kiscipőt venni , "meglepni" férjét, párját mikor kiderült, terhes? Én csak el akarom mondani neki miután haza jön és kész.
Mi az, hogy mindenki?
Max. a Facebookon látod ezt. Aki csak simán visszabújik a párja mellé, miután megcsinálta a tesztet és belesuttogja, hogy: "apa leszel", az nem rakja ki a az fb-re.
Nem csináltam hűhót köré. Hazajött, elmondtam hogy szitu van.
Kicsit csúnyán hangzik, de nem akartam egy még nem is biztos hogy velünk maradó gyermeknek vásárolgatni, emlékeket gyártani (sok babát elvesztettünk, ezért mondom csak)
Nem mindenki.
Csináld, ahogy jónak látod.
Én se vettem, megmutattam a tesztet, és elmondtam.
Én csak megmutattam a tesztet. Egyáltalán semmit nem vettünk neki a 16. hétig. Féltem nagyon, hogy bármi ki fog derülni és nem marad majd meg, vagy el kell vetetni, ha valami súlyos baja lesz.
De mivel nekünk tervben volt, olyan hú de nagy meglepetést nem okoztam vele, tudta mikor esedékes a menstruációm és mivel elmaradt, ő is várta, hogy majd kiderül sikerült e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!