Kisbabánknak két keresztnevet szeretnénk adni. Az első az Anna lenne. De az mindenképp! Tudnátok második nevet mondani mellé?
Figyelt kérdés
Nagyon sok név jól megy az Annához. Épp ezért nem tudunk választani. :)2016. febr. 12. 19:15
1/27 anonim válasza:
Anna Sára
Anna Mara
Anna Léna
Anna Éda
3/27 anonim válasza:
Sokat számít egyébként a vezetéknév..nem árulod el esetleg, ha nem egy ritka, könnyen ráismerhető névről van szó?
4/27 anonim válasza:
Anna Bella
Anna Remény
Anna Kamilla
Anna Izabella
5/27 A kérdező kommentje:
A Léna, Éda, Lívia nem is rossz. :) Koszonom az eddigi valaszokat. A vezeteknev Molnár.
2016. febr. 12. 20:08
6/27 anonim válasza:
Valami ritkábbat adjál, mert ez a MOlnár Anna nem éppen nyerő, a Molnár sem különleges, és az Anna is tucatnév manapság.
7/27 anonim válasza:
utolsó, miért kéne egy névnek különlegesnek lennie? Ezt magyarázd már el nekem légyszi, sosem értettem mi ez az újfajta divat hogy minél ritkább, gázabb nevet adnak a gyerekeiknek a leendő szülők.
8/27 anonim válasza:
Szerintem is szép az Anna Lívia, főleg Molnár vezetéknévvel :)
Esetleg még Anna Zsófia, Anna Tímea.
9/27 anonim válasza:
7es, én veled értek egyet a nevek tekintetében, de a 6osnak tökéletesen igazat adok, most minden 2. kislány Anna. és akkor még szépítettem, meg lehet nézni hány Anna van elmúlt 10 évben, döbbenetes, a lányok 2/3-a. Szóval majd oviban lehet 3 Molnár Anna lesz vele.
én gyerekekkel foglalkozom, előző tanévben 12 Anna nevű kislányom volt a 15ből!
10/27 anonim válasza:
igen az Anna gyakori név, de mégsem kellene agyonütni valami szülők szerint különleges, a többi ember szerint feltűnősködő névvel. Az Annát rengetegféleképpen lehet variálni, mégsem gáz. Az én kedvenc nevem az Anna Róza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!