Kisbabánknak két keresztnevet szeretnénk adni. Az első az Anna lenne. De az mindenképp! Tudnátok második nevet mondani mellé?
Én kérdeztem mi a vezetékneved. Szerintem az Anna Lívia kifejezetten szépen hangzik vele, de jött itt egy még szebb, pedig nem is gondoltam, hogy nekem ez a név valaha tetszene..
Molnár Anna Róza..gyönyörű, pedig mondom, én a Rózát sosem tartottam volna opciónak.
Tisztában vagyok vele, hogy nagyon tucatnév lett de nagyon tetszik. :) Nem csak divatbol. Kislány korom ota Annának szerettem volna elnevezni a gyerekem.
Nem szeretnék Molnár Dzesszikát vagy Dzsenifert. :)
Miért kellene egy ritkább név feltétlenül gáz legyen? Nem csak az Anna és a Dzsesszika létezik.
Én egy három szótagú második keresztnevet adnék, szerintem is nagyon jól hangzik az Anna Lívia, Anna Tímea, Anna Kamilla, Anna Zsófia.
Én valami különlegesebb, dallamos, akár régiesebb nevet választanék másodiknak :)
Anna Zélia,
Anna Viola,
Anna Terézia,
Anna Szófia,
Anna Róza/Rozália
Anna Rubin,
Anna Lúcia,
Anna Lídia,
Anna Leona, (ilyen nevű lányt ismerek is, Lencsinek becézzük:)
Anna Flóra,
Anna Déva,
Anna Cecília,
Anna Betta,
Anna Leila,
Anna Valéria
Remélem tetszenek a nevek és tudtam velük segíteni! :))
Nekem nagyon tetszik az Anna Sára is,de abszolut kedvenc az Anna Róza,gyonyoru nev(egyebkent mar ugy is anyakonyvezik Annaróza de gondolom kulon szeretnetek :))ezeken kivul meg tetszene:Anna Lora,AnnaLilian,Anna Zóra,Anna,Milla,Anna Zoé.En mindenkeppen valami kulonlegesebb nevet valasztanek :)
Nagyon boldog babavarast!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!