Kisbabánknak két keresztnevet szeretnénk adni. Az első az Anna lenne. De az mindenképp! Tudnátok második nevet mondani mellé?
Molnár Anna Beáta
Molnár Anna Róza :)
Hello, hát szerintem akkor lehet, hogy sorsoljátok ki, írjátok föl az összeset, ami tetszik, és akkor megnézitek, úgyis a gyerek rezgi át elvileg a saját nevét, szóval úgy is az lesz, amit ő kíván:) Szóval tudja úgy mozgatni a kezeteket, hogy azt húzzátok ki többször, amelyik névnek a rezgésére az ő fejlődéséhez, vagy mások segítéséhez leginkább szüksége van. És ezt most komolyan írom, hogy írjátok oda kis cetlikre, és nézzétek meg, hogy mi jön ki, ízlelgessétek kicsit, és utána amúgy még mindig meg lehet gondolni, hogy akartok-e mégegy húzást.
Egyébként nekem tetszik: Nóra, Odett, Irma, Evelin, Csenge, Palmira, Márta, Teodóra, Júlia, Mónika, Sára, Piroska, Zóra, Zsófia, Emília, Petra, Rebeka, Leona, Laura, Edit, Dóra Bernadett,
Az én kedvenceim : Laura ( az Annához szerintem kifejezetten passzol), Lívia, Luca, Ramóna, Regina
Többi kedvencem, bár ezek az Annához nem mennek szerintem Liliom, Jázmin
Anna Lilla
Anna Petra
Anna Dóra
Anna Vivien
Anna Lizett
Anna Eliza
Anna Tekla
Anna Zsófia
Anna Norina
Anna Irina
Anna Dorka
Anna Zille
Anna Villő
Anna Bíborka
Anna Kamilla
Anna Patrícia
Anna Brigitta
Anna Eszter
Anna Olívia
Anna Dominika
Anna Szonja
Anna Gerda
Anna Lili
Anna Emilía
Anna Zoé
Anna Lea
Anna Lotti
Anna Júlia
Anna Inez
Anna Natália
Anna Zselyke
Anna Viktória
Anna Délia
Anna Bianka
Anna Tünde
Anna Noémi
Anna Málna
Eseteleg Annabella:-)
Kérdező, melyik név mellett döntöttetek?
Mikor született a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!