Tudnátok érdekes, szép rövid lányneveket mondani?
Figyelt kérdés
Ami nem annyira népszerű, ami nem tömeg (pl Lili)- aranyos csak nagyon sok van belole.
Válaszokat előre is köszönöm.
2021. aug. 13. 10:39
1/29 anonim válasza:
Lenke, Éva, Villő, Véda, Adél, Vera, Lilla, Janka, Petra, Nóra, Édua, Lelle, Zolna
2/29 anonim válasza:
Lea, Zea, Zia, Via, Víta, Véda, Zille, Minna, Lola
3/29 anonim válasza:
Antea, Asma, Darla, Ella, Gaia,Ilze, Kiri, Lea, Via
4/29 anonim válasza:
Dia, Detti , Betti , Liza , Elza
6/29 anonim válasza:
Én a nőiesebb neveket szeretem, ami mondjuk 50 évesen sem idétlen. (pl. a Lola szerintem kiskorban cuki, aztán.. inkább egy kutyusnak adnám ezt a nevet.)
Sára, Adél, Anita, Zita, Rita,Beáta,Nóra, Dóra, Réka, Ivett, Anett, Csilla, Lilla, Csenge, Róza, Enikő, Gréta, Flóra, Júlia, Kinga, Lívia.. Mire kicsit nagyobb lesz, érdekes névnek fog számítani a sok Léna, Hanna, Zoé között.
7/29 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe az anyakönyvezhető nevek listáját.
jó olvasgatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!