Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Párotok szokott ilyet mondani?...

Párotok szokott ilyet mondani? Hogy kezelitek/kezelnetek?

Figyelt kérdés

Többször Megkaptam már tőle hogy te vagy CSED-en nem én, cseréljünk egyy napra és akkor meglatnad én mennyit dolgozok.

Nagyon rosszul esik. Valóban sokat dolgozik heti 6 napot fizikai munkát, de semmit nem segít a 2 hónapos fiunk mellett. Nem hogy éjszaka nem kel de se pelenkazni se etetni nem szokta :(

2021. okt. 28. 15:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
76%
Nyugodtan mondd meg neki, hogy te meg heti 7 napot dolgozol 24 órában (leszámítva azt az időt, amíg alszik a kicsi... az csak ügyelet). Megmondhatod neki, hogy elhiszed, hogy ő is fáradt, de gyereket ellátni se sétagalopp.
2021. okt. 28. 15:41
 2/24 anonim ***** válasza:
74%
Együtt vállaltátok a kicsit, mindkettőtöknek van munkája, csak az egyikért jár fizetés, a másikért meg nem. Amellett a te műszakod nem csak 6 napos és nem ér véget a munkaidő végével. Ő is akart a gyereket, vegye ki belőle a részét. Vagy vesd fel neki, hogy oké, akkor te visszamész dolgozni, maradjon ő otthon a kicsivel. Mindjárt jó lesz neki az, ahogy van.
2021. okt. 28. 15:48
 3/24 anonim ***** válasza:
15%
Nem szokott ilyent mondani. Igaz, hogy én ellátom a picit is a háztartást is nem rá várok. És éjjel sem etetem állandóan.2 hónaposan már átaludta az éjszakákat.
2021. okt. 28. 15:51
 4/24 anonim ***** válasza:
74%
Akkor gratulálok 3-as, mázlid van. A mi 2 évesünk még mindig nem alussza át az éjszakát. Az én férjem is rengeteget dolgozik, olykor szombat-vasárnap is, van hogy csak fürdetésre ér haza, de mindig tesz-vesz a gyerekünk körül, nem csak azért, mert együtt vállaltuk és én is egész nap robotolok, hanem azért is, mert időt akar tölteni a gyerekével, akit szeret. Ha ilyet mondott volna, tuti bokán rúgtam volna.
2021. okt. 28. 16:02
 5/24 anonim ***** válasza:
65%
Hát amit a férjed mond az kb olyan mintha azt mondaná, hogy munka mellett, után, neki nem kell foglalkoznia a saját gyerekével magyarán a gyerekét is munkának veszi. De igénye sincs rá?? Az a férfi aki nem látja meg a gyereknevelésbe a feladatát nem való apának. Ha választani kellene munka vagy család között kb kihalt volna már az emberiség.
2021. okt. 28. 16:31
 6/24 anonim ***** válasza:
34%

Két gyerekünk van. Elsőnél még aktív volt a férjem, másodiknál viszont annyira túl van terhelve a jelenlegi munkahelyén, hogy itthon sincs itthon, mert egyszerűen létezni alig tud. Telefon nyomkodás, evés, tv. Ő is volt, hogy mondta, hogy "de hát ti itthon vagytok" meg hasonlók, de bizonyos időközönként, kb 3-4 havonta megölel, hogy ugye tudom, hogy csodál és hogy óriási munkát végzek azzal, hogy a gyerekekkel foglalkozom.

Ez az egész kérdés attól függ, hogy milyen a férjed. Ha amúgy is ilyen a stílusa és a gondolkodása, akkor ezen semmi nem fog változtatni. Majd ha ovis vagy bölcsis lesz a gyerkőc és visszamész dolgozni, akkor majd egyenrangúnak fog tekinteni munka szempontjából.

Én elfogadtam, hogy ez egy ilyen állapot most. Tudom, hogy a munka miatt van. Azt nem tudom, hogy nálatok is így van-e, azt csak te tudod, hogy milyen személyiség alapból. Mi most így élünk, vannak jó pillanataink és persze dolgozik azon, hogy jobb munkahelye legyen, utána majd helyreáll minden.

2021. okt. 28. 16:35
 7/24 anonim ***** válasza:
50%

Nekem sose mondott ilyet, de megmondom mit tennék. Fogd magad egy szép vasárnapon, reggel menj el otthonról, nem kell előre szólni, csak amikor már rajtad van a kabát is, és csak este menj haza. Tök mindegy hova mégy (bár én egy igazi kis szépülos napot tartanék), hidd el meg fogja érteni mire hazaérsz..

Rohadtul nincs igaza, a gyereknevelés kettotok feladata kell hogy legyen, nem 24ben a tiéd. Neki is szültél, nem csak magadnak.

Az meg hogy ő nehéz fizikai munkát végez... Hát könyörgöm, akkor nyomás tanulni vissza az iskolapadba, majd megtudja hogy a szellemi még rosszabb 🙄

2021. okt. 28. 17:13
 8/24 anonim ***** válasza:
74%
Nem, sajátjának tekinti a gyerekeit, szóval mindent csinál velük.
2021. okt. 28. 17:38
 9/24 anonim ***** válasza:
76%
Meg is értem aférjed,meg nem is.Sajnos ez ilyen.Az én férjem is reggel 5 kor megy,este hatra beesik a kapun.Nekem is szarul esett eleinte,de mikor látom rajta hogy szó szerint elalszik ülve,így nem várom el tőle ,hogy segítsen.Mondjuk nekem az is segítség ,ha mellé fekszik,én meg csinálom a dolgom,vagy amíg panelba laktunk,az esti kutya séta az övé volt. :)
2021. okt. 28. 19:13
 10/24 anonim ***** válasza:
48%
És amugy akárhogy lepontozzátok a többieket,akármilyen kemény melo a gyerekkel lenni,azért ha az a gyerek alszik ti is tudtok pohenni.De a férj aki fizikai munkát végez,szerencsétlen konkrétan le ülni nem ül le egész nap!
2021. okt. 28. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!