Párotok szokott ilyet mondani? Hogy kezelitek/kezelnetek?
Többször Megkaptam már tőle hogy te vagy CSED-en nem én, cseréljünk egyy napra és akkor meglatnad én mennyit dolgozok.
Nagyon rosszul esik. Valóban sokat dolgozik heti 6 napot fizikai munkát, de semmit nem segít a 2 hónapos fiunk mellett. Nem hogy éjszaka nem kel de se pelenkazni se etetni nem szokta :(
Én is végeztem fizikai munkát, Ausztriában güriztem heti 6 napot 10 órában, egy megváltás volt otthon maradni a gyerekkel, a világ minden pénzéért sem mentem volna vissza oda.
Azért ne tegyünk már úgy, mintha a munka semmi lenne, az anyukák meg haláltáncot járnak 7/24.
Nem kell mártírkodni, és akkor nem fogsz kikészülni otthon a gyerekkel. Merthogy nem kötelező kikészülni.
Nem haláltánc nyilván, de amikor egy éjszaka 3 óránál többet nem tudsz aludni és nappal is sír a gyerek folyamatosan, akkor jöhetsz te egy nőnek azzal, hogy "nem kötelező kikészülni", ki fog készülni. Én elhiszem, hogy ti dolgozó férfiak 10 óra munka után fáradtak vagytok, de egy anyának nem 10 óráig tart a "munkaidő, és nem is durmol olyan jókat este, mint ti.
Egy kis empátia nem ártana, kedves #12, akinek megváltás volt, hogy otthon maradt a gyerekkel. Gondolom hónapokon-éveken keresztül otthon voltál a legnehezebb időszakokban, főztél-mostál-takarítottál, felkelték éjjel a gyerekhez, járkáltál vele, amíg nem aludt el vagy fájdalmai voltak...
Nő vagyok, 2 gyerek anyja.
Igen, otthon voltam éveken keresztül. Erre írtam, hogy megváltás volt a házimunka és a gyerekezés a fizikai munka után. Ha nem esett volna le :)
Sajnos ezt a babát csak én akartam igazán... Ő 1x ki is mondta hogy vetessem el 8 hetesen.
Aztán mondtam neki hogy biztos nem akkor fel nevelem inkább egyedül. És visszatancolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!