Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, zavarna benneteket,...

Anyukák, zavarna benneteket, ha pici kisbabát hamar látogatnák a rokonok?

Figyelt kérdés
Nővérem unokájának fog 1 hét múlva megszületni a babája. Mindenszentek előtt szoktam elmenni pár napra látogatóba a kereszfiamhoz és meg akartam nézni az első unokäját. De a lánya nem örül neki nem akarja hogy mennyek. Megbántott nagyon. Azt mondta nem érti miért nem tud mindenki várni és miért kell lesegetni egy újszülötet.
2021. okt. 17. 19:04
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Ha jól értem immár a hozzászólásaidból, te nem az apuka, hanem a nagytata keresztanyja vagy... Vagyis a keresztfiad lánya lesz a friss anyuka.

Ebben ez esetben pláne irreális, amit elvársz. Évente egyszer szoktál ellátogatni. A friss családnak te már sajnos olyan távoli rokon vagy, mintha az utcáról toppanna be valaki, akiről sejtik, hogy nyilván abban a városban lakik, de nem ismerik.

Szépen leírták már sokan: mindenféle vírusos, világjárványos időszakban távoli rokonként ne akarj a gyermekágyas időszakban betoppanni.

Lehet, hogy régen nem így volt, de fogadd el, hogy sokat változott a világ, és ma már ezt kell tiszteletben tartani.

Értem, hogy sokat utaznál, és az ünnepre el akarsz menni a testvéred sírjához, de legyen most ennyi a program. Ha pedig annyira látni akarod a gyereket, akkor tavasszal megint ülj vonatra - előzetes egyeztetéssel, természetesen - és akkor majd megnézed, akkor is csak 4-5 hónapos lesz, és esetleg már meg is dajkálhatod.

2021. okt. 18. 08:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!