Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, zavarna benneteket,...

Anyukák, zavarna benneteket, ha pici kisbabát hamar látogatnák a rokonok?

Figyelt kérdés
Nővérem unokájának fog 1 hét múlva megszületni a babája. Mindenszentek előtt szoktam elmenni pár napra látogatóba a kereszfiamhoz és meg akartam nézni az első unokäját. De a lánya nem örül neki nem akarja hogy mennyek. Megbántott nagyon. Azt mondta nem érti miért nem tud mindenki várni és miért kell lesegetni egy újszülötet.
2021. okt. 17. 19:04
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
87%
Egyetertek a tobbiekkel, en sem szeretném hogy barki tavoli akárki odaallitson majd. Felekszultem hogy mosott sz*r leszek, lehet fájni fog, hullafaradt, örül az ember lánya hogy él, nem hogy látogatókat pesztraljon
2021. okt. 17. 21:48
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Az első 1,5 hónapom a felépülésről és a fedetlen keblekről szóltak az igénybevétel miatt. Aztán jött a sok orvosi látogatás 2 fajta sérv miatt és evési gondok miatt.

Örülök hogy nem volt átjáróház nálunk.

Be kell látni, hogy ez egy ilyen időszak, nem szavad megbántódni ilyenen. Mindig van oka, hogy miért nem szeretik ha mennek.

2021. okt. 17. 21:59
 23/31 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem aki szült már,az érti,hogy miért nem kellemes a távoli rokonokat ilyenkor kerülgetni,aki meg nem érti,annak meg kár magyarázni.Nem mehetsz most és pont.Nem látnak szívesen.De írtuk már,hogy nem is biztos,hogy egyáltalán megszületik már a gyerek,ha meg mégis,és otthon is lesznek, akkor egy pár napos,max egy hetes gyereket látogatnál?Ha megharagszol,ha nem ez nem normális gondolkodás, főleg őszi, náthás,vírusos időben.Az anyuka szavaiból ítélve pedig nem te vagy az első ilyen partizán aki máris bejelentkezett,pedig szegény azt sem tudja még, hogy rendben lesz-e minden,hogy mi, hol fog fájni.
2021. okt. 17. 22:08
 24/31 A kérdező kommentje:
Felháborító itt sokak modora, hogy ismeretlenül is vén kurvának neveznek bárkit. Az illető pedig szöveget értelmezni se tud. Igen a helyesírásom nem a régi főleg nem ilyen mai eszközökön. Minden évben egyszer ebben az időben megyek a keresztfiamhoz pár napra, a lánya pedig pár házra lakik, nem náluk tölteném a napjaim. De a többit megértem és köszönöm anak aki emberi hangnemben írt.
2021. okt. 17. 23:11
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Engem abszolút nem zavart, más meg legszívesebben beszögelné az ajtót... Ezt is el KELL fogadni
2021. okt. 18. 00:33
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Minden évben egyszer ebben az időben megyek a keresztfiamhoz pár napra

Hát most menj máskor. Ráérsz nem? Menj karácsony előtt, akkor már talán fogadnak a babához is

2021. okt. 18. 07:31
 27/31 anonim ***** válasza:
33%
Ha tudnál viselkedni, nem lennél levénqrvázva ;) ne aggódj, biztos lehetsz benne, hogy a kedves anyuka is pontosan ezt gondolja rólad és teljesen jogosan, még neked áll feljebb. A nyugger viselkedés minősített esete. Lehet megint felháborodni.
2021. okt. 18. 08:08
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, szerintem a te szempontod is érthető valamennyire, de ez tényleg az a helyzet, hogy itt a másik fél szempontjait kell kizárólag figyelembe venni. Amikor én voltam gyerekágyas, csak olyan jött hozzánk, aki nem számít vendégnek nálunk, tehát elmegy vécére ha kell, tudja hol vannak a poharak, csészék, kiszolgálja magát ha valami kell, nem kell ott kísérgetni,

hellyel kínálni, kávét főzni stb. Te nem ez a kategória vagy, tehát igenis teher lennél nekik ebben a helyzetben. És talán meg is sértődnél, hogy egy kávéval se kínáltak meg. Ráadásul keresztbe utazod az országot vonattal, kb 1 millió féle lehetséges fertőzések kitéve magad, és úgy mennél oda egy nulla immunrendszerrel rendelkező babához, meg a legyengült szervezetű anyukához, aki lehet, hogy az ágyból sem tud kikelni majd. És gondolom, azon is megsértődnél, hogy nem foghatod meg.

Megoldás lehetne, hogy ha kiviszik sétálni babakocsival, akkor elmész velük sétálni, de esélyes, hogy még kivinni se fogják.

Ahogy mások is mondják, mehetnél máskor is, a temetőbe ki lehet menni karácsony előtt is.

2021. okt. 18. 08:32
 29/31 anonim ***** válasza:
78%
Kompromisszumként nem jó, hogy főzöl nekik egy nagy tál kaját, és beadod az ablakon, és ugyanígy ablakon át megmutatják a babát? Mi így csináltuk.
2021. okt. 18. 08:37
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez a vén kurvázás nekem is erős, gondolom az itt válaszoló zömében anyák örülnének ha a saját családtagjukat ocsárolná valaki a neten olyan miatt, amit nem tud az életkorából adódóan, azért be kell látni, régen más volt a "módi", akkor az anyák tűrtek, de ma már más a helyzet, hála égnek.

Szerencsére megkérdezted, nem csak hívatlanul odaállítottál. Hidd el, nem azért nem akarnak vendégül látni, mert nem szeretnek, nem vagy fontos, vagy nem számítasz rokonnak, egyszerűen a gyermekágyas időszakot szeretnék nyugalomban tölteni, és ez teljesen érthető, ezen kár megsértődni. Szültél te is, tudod milyen az első pár hét, mennyi nehézséggel jár. Ráadásul, lehet az anyának te úgymond idegennek számítasz, hiába vagy az apa rokona, kevésszer lát téged, a szomszéd utca Marika nenije se megy oda, kB hasonló kaliberű az ismeretség.

Majd mész, amikor készen állnak vendégfogadásra. Addig pedig türelem.

Pl a mi családunkban is van egy messze élő néni, azt se tudom pontosan milyen rokoni szál köti a férjemhez, annyira távoli, ő küldött a szülés után egy gyönyörű szép képeslapot azzal a szöveggel hogy alig várja hogy megismerje a babát, szóljunk ha szívesen látjuk őt egy kávézásra. Képeslapot száz éve nem kaptam, így különösen kedvesnek találtam az egészet és messze a legilledelmesebb gesztus volt amit kaptam emlékeim szerint.

2021. okt. 18. 08:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!