Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most akkor vigyázzon rá más...

Most akkor vigyázzon rá más vagy ne?

Figyelt kérdés
Vicces itt pár kommentelő nèha ès az is, mekkora az ellentmondás. Ha van kèrdès panaszkodò, túlterhelt, lestrapált anyukáròl, első tanács állandòan, hogy mozdulj ki, kell egy kis kikapcs, kèrj segìtsèget. Esetleg fèrj, tesò, nagymama, aki tudna a gyerekre vigyázni? Ezek mindig felmerülnek. Ha az anyuka meg kèr, sőt, èl havonta is ezzel, netalán tán szòrakozni is eljut lepontoznak mindenkit, aki el mer tágìtani a kisgyerek mellől pár òrára, esetleg egy estère. Ennyire savanyú a szőlő? :)
2021. okt. 16. 11:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nahát kérdéssel manipulálás nem csak a gyerek témakörben van :) Minden topikban, aki panaszkodni akar, úgy fogja azt feltenni, hogy megerősítést, vigasztalást szeretne. A válaszadók meg persze kisütik, hogy az pont fordítva van, mert attól ők az okosabbak :) (Szerintem sokszor én is ezt csinálom.) Ez ennek az oldanak a dinamikája, ezért addiktív. Pl. Az "Utálom az anyósomat, ugye milyen gonosz"-ra biztos sokan fogják írni, hogy "az anyósod jogosan utál" vagy az "enyém úgyis gonoszabb, örülj, hogy a tiéd csak ennyire". A leggyakoribb válasz meg általában az, hogy add fel, hagyd ott, vagy megérdemled, hogy szenvedj, mert én is szenvedtem, feladtam... stb. Ritkán válaszolnak a kérdésre az emberek, viszont mindenki kiélheti a nárcisztikus hajlamait. :D
2021. okt. 16. 16:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Itt hülyék az emberek, itt ne várj semmi jót.
2021. okt. 16. 16:56
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
1 hónapos a pici és szülinapom lesz. Arra az 1-2 órára amíg férjemmel kimozdulunk egy mozira ,leadom a kicsit a nagyszülőknek fagyasztott anyatejjel stb.( nem idős nagyszülők és ők maguk ajánlották fel mert már nagyon szeretnének unokázni, plusz van már másik gyerektől unokájuk szóval nem idegen számukra a pelenkázás stb.). Ez még belefér, 2-3 évesen talán több is szóba jöhet majd ,de addig is ennyi fér bele. Hisz a boldog szülő mellett lehet boldog a gyerek is.
2021. okt. 16. 17:09
 14/15 anonim ***** válasza:
83%
A megoldás nagyon egyszerű. Az embereket le kell sz.ni. Mindenkinek más az igénye. A saját igényeink alapján kell az életünket alakítani nem a gyik vagy a szomszéd véleménye alapján. Kit érdekel ha valaki nem tud elszakadni a gyerektől? (Én pl nem tudok elszakadni, de pont nem érdekel, ha ez valakinek nem tetszik vagy ha valaki el tud).
2021. okt. 16. 17:28
 15/15 anonim ***** válasza:
A férj nem segítség, neki ugyan úgy el kell látni a gyereket, mint Neked.
2021. okt. 19. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!