Most akkor vigyázzon rá más vagy ne?
Ja, pont ugyanolyan 30 évesen romantikázni, mint 50. Vegulis csak meg kell várni mig felnonek 🤣🤣
Addig meg kit érdekel a közös férj és feleségkénti élmény, program, szabadabb, több szex. Biztos ugyanolyan tüzes és jó lesz az a kapcsolat évek múlva is, úgy, hogy semmi kettesben program nincs.
Nem másnak szülöd a gyereket, de a családba születik, aminek vannak közeli és távolabbi tagjai. És mindenki sokat kaphat a másiktól. Szerintem egy normális családban, ahol szeretjük egymást, ahogy a szülőket sem hagyják magára, ha már nem hasznos, úgy a nagyszülők is, amíg képesek rá, vigyázhatnak az unokákra. Ezek persze egyike sem kötelesség, amit el lehet várni, hanem ajándék, szívesség, amit meg illik köszönni és nem szabad visszaélni vele. De nagyon nagy kincs egy jó nagyszülő-unoka viszony, a gyerek is sokat tanul belőle, a nagyit is fitten és büszkén tartja. Az a nem normális, ha kard-ki-kard viszonyok vannak és mindenki főnökösködni akar (akár szülő, akár anyós, akár a gyerek van piedesztálra emelve) és önvédelmi falakat kell emelni.
Az meg egy dolog, ha te nem jössz ki jól a szüleiddel, de aki igen és vállalják, miért ne mehetnének a gyerekek? A nagyszülők is felnőtt emberek, csak el tudják dönteni, mit hajlandók bevállalni.
Rám is sokat vigyáztak a nagyszüleim, nagyon szerettem őket és nagyon jó emlékek fűznek hozzájuk és sosem gondoltam, hogy anyám lepasszolt volna. Én remélem, a gyerekeim is így fognak gondolni az ő nagyszüleikre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!