Egy féléves babára tényleg korai még, hogy 2 órát az anyós vigyázzon?
Arra bízza és akkor, akire akarja.
Kedves kotnyeles sógornő, nyilván akut probléma ez hajnalban...
Nem korai,enyémekre már 3-4 honaposan is vigyázott anyu is,anyosom is és a nagyok szittere is.
2 orát általában végig is alhat
Nem
Ha szoptatja is 2 órát kibír a gyerek
Ha anyukájára rábízná, akkot méltatlanság, hogy az anyósára nem
( ha nincs egyéb indok)
Itt nem azon van a hangsúly, hogy hat hónapos a baba, hanem, hogy "csak a saját anyukájára bízza rá". Én is így vagyok ezzel, egyszer bíztam egy órára az anyósékra (akkor sem magamtól, hanem a párom így szervezett nekem meglepetést, hogy nekünk programunk van, a babára meg az ő szülei vigyáznak) - soha többet! Nem érdekel, hogy hat hónapos vagy hat éves. Ők ugyanis abban hisznek, hogy a gyereket hagyni kell sírni és nem felvenni, mert erősödik a tüdeje. Én meg ebben nem hiszek és mivel nem lehetett megbízni bennük, mert igenis hagyták sírni, ezért a továbbiakban nem bízom rájuk a legfontosabb kincsemet. A saját anyukámban viszont maximálisan megbízom, már a hathetes nőgyógyászati kontrollom idején is ő vigyázott a kisbabára.
A testvéred felesége szerintem ugyanígy érez, nem bízik meg az anyukádban. Vagy nem ismeri még eléggé és azért, vagy pedig jól ismeri és akkor azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!